Viralt18. september 2023

Lena vandt menighedsrådsvalget - men hun tror ikke på Gud

Den 36-årige ateist har både tatoveret et omvendt kors og tallet 666 i ansigtet, men nu skal hun kaste sig ind i det kirkelige arbejde
Lena Marie Hansen har både tatoveret et omvendt kors og tallet 666 i ansigtet.
Lena Marie Hansen har både tatoveret et omvendt kors og tallet 666 i ansigtet.
 Foto: Facebook

Man skulle tro, det ville være svært at blive valgt ind i et menighedsråd, hvis man ikke tror på Gud, men ikke desto mindre er det præcis, hvad Lena Marie Hansen har formået.

Den 36-årige nordmand, der har tatoveringer i hele ansigtet (deriblandt tallet 666), har nemlig vundet kirkevalget i kommunen Rjukan og altså dermed sikret sig en plads i rådet.

Det skriver VG.

Ifølge det norske medie lykkedes det Lena Marie Hansen at få hele 231 stemmer, selvom hun hverken tror på Gud, Jesus eller Djævelen.

- Jeg blev så glad, da jeg fik det at vide, siger det 36-årige menighedsrådsmedlem, hvorefter hun sætter lidt ord på sin manglende tro.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-09-14/0_0.jpg
Lena Marie Hansen har både tatoveret et omvendt kors og tallet 666 i ansigtet.
 Foto: Facebook

- Jeg tror på det gode og det onde i livet - og selvom jeg ikke tror på Gud nu, så er jeg åben for, at det måske kan ændre sig engang.

Lena Marie Hansen påpeger, at hun godt ved, at hun måske ikke ligner det klassiske medlem af et menigshedsråd, fordi hendes krop og ansigt er proppet med tatoveringer.

En af tatoveringerne viser for eksempel også tallet "666", hvilket for mange er det symbolske tal for Lucifer, ligesom en anden tatovering viser et kors, der vender på hovedet, hvilket mange satanister benytter sig af.

- Tatoveringerne er en del af min historie. Korset og 666-tatoveringen repræsenterer de dårlige ting, jeg har været gennem i mit liv, siger Lena Marie Hansen og understreger, at korset for hende står for "det gode".

Nordmanden fortæller videre, at hun i kølvandet på valget, har modtaget mange beskeder fra folk. Flere positive, men også mange negative fra kristne, der mener, at hun ikke hører til i menighedsrådet.

Dem er hun dog græsk-katolsk med.

- Kirken skal være for alle, og skal være velkommen der, lyder det kort og kontant fra det nye menighedsrådsmedlem.

Sponsoreret indhold