Viralt18. august 2023

Landmand raser over nøgenfotos på solsikkemark: Behold tøjet på!

Ejeren af en solsikkemark på britiske Hayling Island beder nu indtrængende sine gæster om ikke at tage billeder på hans smukke grund, hvis de har tænkt sig at gøre det uden en trevl på kroppen
Field of blooming sunflowers. Background for design on an agricultural theme. Sunny landscape in the countryside
Solsikkerne er i fuld flor på den engelske mark, men det samme er folks trang til at knipse nøgenbilleder
 Genrefoto: Colourbox

Selvom der kun har været ”et par tilfælde”, så har landmanden Sam Wilson været nødt til at tage affære.

Som indehaver af en betagende solsikkemark på Stoke Fruit Farm på Hayling Island ved sydkysten af England er han nemlig godt træt af, at turister kommer forbi hans matrikel – og smider tøjet.

Det beretter han om til BBC.

Solsikkefarmen har således oplevet en mindre stigning i meldinger om nøgenfotografering på stedet. Og en gæst fortæller angiveligt endda, at hendes søn faldt over en kvinde, der befandt sig mellem de gule blomster uden andet end en g-streng på.

Wilson har registreret fire nøgenfotosessioner, siden hans mark med blomsterplukning åbnede den 28. juli. Tre af dem skete samme dag.

– Vi har altid haft fotografering hernede, men det er som regel respektfuldt udført, og det er altid organiseret sådan, at det ikke går ud over de andre besøgende, siger han.

– Folk skal selvfølgelig bare have det sjovt, og knipse løs til deres Instagram, men vi beder blot om, at de beholder deres tøj på, tilføjer han.

Ikke en snerpe, men...

På farmens facebookside står der således:

”En påmindelse om, at vi er et familievenligt sted. Vær søde at beholde jeres tøj på, når I går rundt blandt solsikkerne.”

En af gæsterne bekræfter endda tendensen i kommentarerne, og påstår således, at vedkommende også har oplevet at rende ind i nøgne mennesker.

– Vi ramlede ind i ”en session”. Jeg er altså ikke en snerpe, men jeg forventede ikke at finde næsten nøgne mennesker, mens jeg gik og samlede en smuk buket.

Der er naturligvis også flere blandt kommentarerne, der har en fest over den særprægede nøgentendens, og som sagtens kan se det sjove i det.

Andre spekulerer i, om det hele kan være en del af et stunt, som skal lokke yderligere besøgende til, eller give Stoke Fruit Farm et popularitetsboost.

Sponsoreret indhold