Viralt18. april 2023

Kvinde sked i bukserne under maratonløb – og slog sin egen rekord

Tamara Torlakson handlede resolut, da hun mærkede noget “ske i mavsen” under et maratonløb. I stedet for at stoppe op og finde et toilet besørgede hun i sine løbebukser – og slog dermed sin egen personlige rekord
Omkring 20 kilometer inde i løbet stod det pludselig skidt til for Tamara – sådan bogstavelig talt. Den 31-årige kvinde kunne nemlig mærke, at hun skulle lave pølser. nbsp;
Omkring 20 kilometer inde i løbet stod det pludselig skidt til for Tamara – sådan bogstavelig talt. Den 31-årige kvinde kunne nemlig mærke, at hun skulle lave pølser.
 Foto: Privat

Tamara Torlakson har en rigtig velfungerende mave. Den amerikanske kvinde ved nemlig, at hun altid skal lave nummer to, lige inden hun begiver sig ud på en løbetur. Og det er smart – for Tamara elsker at løbe langt. Rigtig langt.

I 2018 satte hun sig så for at gennemføre det såkaldte Mountains 2 Beach Marathon. Løbeturen udviklede sig dog på en lidt anden måde, end den amerikanske kvinde havde forventet.

Omkring 20 kilometer inde i løbet stod det pludselig skidt til for Tamara – sådan bogstavelig talt.

Den 31-årige kvinde kunne pludselig mærke, at der var fart i hendes mave, og så var gode råd ellers dyre.

– Jeg tænkte, at jeg ikke var klar over, om det var muligt at lave pølser, mens man løb, men jeg ville prøve. Jeg havde ikke lyst til at én lort skulle ødelægge det hele, fortæller Tamara i dag til Insider.

Så som sagt, så gjort.

Tamra lavede nummer to i sine løbeshorts, mens hun stadig var i løb. De var ifølge Insider bygget på en måde, der kunne modstod sådanne uheld.

– Det kom bare ud, og jeg fik det straks bedre, tilføjer en stolt Tamara.

Om det var pølsen, der satte skub i slutspurten, vides ikke. Sikkert er det dog, at hun nåede målstregen i tiden tre timer og syv minutter – og dermed slog Tamara sin egen personlige rekord med et minut og 20 sekunder.

– Jeg sked i bukserne, råbte Tamara til sine venner, da hun nåede målstregen. Herefter gik turen – meget tiltrængt – mod det nærmeste toilet med en håndfuld vådservietter i hånden.

Sponsoreret indhold