Viralt25. marts 2023

Kvinde får kæmpeerstatning: Fik pommes frites krydret med kaustisk soda

I stedet for lækre saltflager var kvindes aftensmad spækket med ætsende rengøringsmiddel
Kvinden bemærkede, at  noget helt galt, da hun satte tænderne i fritterne, og det begyndte at prikke i mundhulen. nbsp;
Kvinden bemærkede, at noget var helt galt, da hun satte tænderne i fritterne, og det begyndte at prikke i mundhulen.
 Foto: Ritzau Scanpix

Et erstatningsbeløb på mere end én million dollar er netop tikket ind på en australsk kvindes bankkonto.

For knap 10 år siden var hun nemlig udsat for lidt af et skrækscenarie, da hun bestilte en bakke pommes frites på en fastfoodrestarant. I stedet for salt havde medarbejderne drysset kaustisk soda på den gyldne snack.

Det skriver flere medier, heriblandt news.com.au.

Det var først, da kvinden satte tænderne i fritterne, at hun opdagede, alt ikke var, som det skulle være. Smagen var mystisk, og hun kunne hurtigt mærke en stikkende fornemmelse i mundhulen.

Kvinden henvendte sig derfor til restauranten, som på beklagelig vis kunne konstatere, at 11 personer desværre havde fået "forurenede fritter".

Efter en tur på hospitalet stod det da også klart, at indtaget af den gyldne snack havde fået store konsekvenser for kvindens helbred. Hendes mund var spækket med blærer, ligesom hun havde fået ætsende forbrændinger i den øvre mave-tarmkanal.

Som følge af den traumatiske oplevelse sagsøgte kvinden restauranten, og nu er hun derfor blevet tildelt en erstatning på over en million dollar.

Skaderne har desuden forsaget, at hun i dag har nedsat arbejdsevne, kæmper med en spiseforstyrrelse og har svært ved at stole på folk.

Sponsoreret indhold