Viralt1. august 2022

Klamt fund under indkøbstur: Fandt levende slange i en pose popcorn

En amerikansk kvindes indkøbstur tog sig en uventet drejning, da hun både opdagede muselort og en levende slange på hylden med popcorn
popcorn
Udover muselort og en levende slange havde kvinden også set flere musefælder i butikken.
 Foto: Ritzau Scanpix

Det, der skulle have været en ganske almindelig indkøbstur, udviklede sig i stedet til være lidt af et mareridt for en amerikansk kvinde fra Virginia.

Da kvinden besøgte sit lokale supermarked for at købe en pose popcorn, gjorde hun nemlig flere klamme fund, da hun skulle udvælge den perfekte pose med de saltede snacks.

Det skriver det lokale medie WTVR.

Muselort og en levende slange

På hylden, hvor popcornposerne stod, så hun først, at der var muselort på den forreste pose. Kvinden valgte derfor – af gode grunde – at hive en ny pose ned fra hylden, men også denne havde en fejl.

I højre hjørne så hun nemlig, at der var et lille hul i posen, og derfor valgte hun at tage den med sig, således hun kunne aflevere den til personalet i butikken, da hun mente, den var uegnet til salg.

Og det kan man sige, hun havde ret i.

– Så snart jeg lagde posen i min kurv for at tage den med (til kassen, red.), så stak den her "ting" hovedet ud, og jeg tænkte: "åh, hey!", sagde kvinden.

"Tingen", hun så i posen med popcorn, viste sig nemlig at være hovedet af en levende slange.

Butikschef aner ikke, hvor den kom fra

Da kvinden kom op til kassen, tog en medarbejder sig af slangen, som kvinden hævder måtte være en rotteslange.

Brian Stanley, der er butikschef for supermarkedet, har også efterfølgende udtalt overfor mediet, at der var tale om en lille sort slange.

– Vi aner ikke, hvor den kom fra. Vi forsøger at finde ud af, hvor den kom fra, men vi har intet, der tyder på, at der kan være flere af dem, siger han til CBS 6.

Butikschefen oplyser desuden, at han ikke var til stede under hændelsen, men at butikken følger alle retningslinjer, som er udstedt af lokale sundhedsmyndighederne i Virginia.

Sponsoreret indhold