Viralt25. oktober 2022

Josh spillede død i 321 dage: Nu har han scoret drømmejobbet

TikTok'eren Josh Nalleys videoer er set af flere millioner mennesker, og han brugte næsten et år på at lande drømmejobbet
Josh
Her ses Josh Nalley i en af hans mange videoer, som endte med at give ham drømmejobbet.
 Foto: Tiktok @living_dead_josh

Det er de færreste, der kommer sovende til succes.

Men faktisk var det lige nøjagtig, hvad en 42-årig mand fra Kentucky formåede at gøre, da han for nyligt scorede sin drømmerolle som lig i tv-serien "CSI: Las Vegas".

Det skriver New York Post.

Manden, der går under navnet Josh Nalley, havde nemlig brugt næsten et år på at filme sig selv spille død forskellige steder, som han postede på sin TikTok-profil i håb om at kunne lande en rolle i en film eller tv-serie.

Og efter 321 dage og hundredvis af videoer på det sociale medie viste det sig at give pote. Her tikkede der nemlig en besked ind på hans telefon fra produktionen bag den amerikanske krimiserie "CSI: Vegas", som gerne ville tilbyde ham en rolle.

– Jeg tabte telefonen af ren og skær vantro, sagde Josh Valley til mediet.

Den 42-årige amerikaner delte naturligvis også nyheden på sin TikTok-profil, som sammenlagt har over fire millioner likes.

– Efter at have spillet en død mand i 321 dage kan jeg stolt fortælle, at jeg er blevet tilbudt rollen som død af CSI: Vegas, lød det fra Josh Nalley, da han scorede drømmejobbet.

Josh Nalley kan ses som lig i den sjette episode af "CSI: Vegas", der får amerikansk premiere den 3. november.

Og spørger man produktionen, har han været en dedikeret skuespiller at arbejde sammen med.

– Det er sjældent, at vi finder en skuespiller, der er så godt forberedt til at spille et lig som Josh. Det var en fornøjelse at se ham arbejde, sagde "CSI: Vegas" showrunner Jason Tracey til mediet.

Om der kommer flere jobs som lig til TikTok-stjernen, må tiden vise. Indtil da kan man følge med på hans TikTok-profil HER.

Sponsoreret indhold