Viralt23. maj 2023

Josefines taske blev stjålet af en abe: Den løb med tasken og beholdt snusen

En tur til Bali tog en noget uventet drejning, da en abe løb med Josefines taske
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
En abe blev lige nysgerrig nok, da Josefine og hendes veninde Clara besøgte en abeskov.
 Video: Privat

19-årige Josefine Andrea Kleist Winther fra Holstebro og hendes veninde Klara besluttede sig for at tage en tur til Monkey Forest i Ubud, mens de er på ferie på Bali.

Det skulle have været en hyggedag, men det endte med at gå helt galt. Og for alle vores andres fornøjelse nåede de to veninder at filme hele optrinet og dele det på TikTok, hvor mere end 200.000 har set det indtil videre.

I stedet for at få en oplevelse for livet, hvor de to kunne komme tæt på aberne, endte det med, at en noget insisterende abe blev en tasketyv.

Josefine kæmpede en kamp, da aben først fik fat i hendes sorte taske, men der var ikke noget at gøre.

Undgik rabies

– Vi ville have ikke rabies af abebid, og da den begyndte at vise tænder, vidste jeg godt, jeg skulle slippe den, fortæller hun til SE og HØR, der fanger hende på Bali.

Tasken var dog noget vigtig, for i den var der både kontanter, pung med kørekort og sygesikringsbevis samt airpods i. Men da aben åbnede tasken, viste det sig, at det var noget helt andet, der fangede dyrets interesse.

Josefine (tv.) og Klara har planlagt 16 dage på Bali. På den sjette dag fik de sig noget af en oplevelse. 
Josefine (tv.) og Klara har planlagt 16 dage på Bali. På den sjette dag fik de sig noget af en oplevelse.
 Foto: Privat

Den endte med at åbne tasken, og ud tog den en hvid bøtte med snus i, som den blev meget fascineret af. Efterfølgende løb aben afsted med en åben taske, hvor alt faldt ud, mens den havde Josefines snus i den anden hånd.

Beholdt en souvenir

Flere havde forsøgt at hjælpe hende med at få fat i tasken, men det var dog uden held.

– Der var en anden mand inde i abeskoven, og han rendte rundt med små pølser, som han kastede efter aben for at distrahere den. Men den løb bare videre med tasken og bøtten.

Hun fortæller også, hvordan en bøtte med creme faldt ud ad tasken, mens aben flygtede. Hun nåede ikke at samle den op, da hun hellere ville jagte tasken. Men da hun kiggede tilbage, så havde en anden abe skruet låget af cremen og var begyndt at spise den.

Josefine beretter dog, at de til sidst fik fat i tasken, og flere af de andre gæster fandt hendes sager og samlede op. Men bøtten med snus beholdt aben dog som et evigt minde.

Sponsoreret indhold