Viralt5. januar 2023

- Jeg har betalt tusindvis af kroner, fordi influencers tager selfies på min trappe

En ældre herre har et noget usædvanligt problem om sommeren, når det bliver influencersæson
Peter Lee har et lyserødt hus, og det er simpelhent et så usædvanligt syn, at mange forbigående personer ikke kan stå for fristelsen til at posere ved boligen. Det har Peter ikke noget imod, men skaderne på facaden har kostet ham tusindvis af kroner
Peter Lee har et lyserødt hus, og det er simpelhent et så usædvanligt syn, at mange forbigående personer ikke kan stå for fristelsen til at posere ved boligen. Det har Peter ikke noget imod, men skaderne på facaden har kostet ham tusindvis af kroner.
 Foto: MEGA

Det er vidt og bredt kendt, at et hvidt tag og facade på huset tiltrækker mindst mulig varme, mens at et sort ditto gør det modsatte.

Men hvad tiltrækker man egentlig, hvis man maler sit hus lyserødt?

Det har en ældre britisk mand fundet ud af, og svaret er faktisk ikke så overraskende.

Hans trappetrin op til hoveddøren er nemlig overrendt med influencers og modeller, der tager billeder til deres Instagram-profiler.

Det fortæller han til The Sun.

Ifølge den 77-årige herre, der bærer navnet Peter Lee, er det største problem ikke de unge pigers tilstedeværelse, men derimod at influencerne ødelægger hans ejendom, når de poserer.

Stort influencerproblem

Damerne både poserer i split og gnupper deres halvnøgne kroppe mod hans hoveddør.

Peter Lee har levet i huset i 43 år og har betalt 2500 pund svarende til 22.000 danske kroner i reparation for fliseødelæggelser siden problemet opstod.

- Jeg har haft hele familier, der en ad gangen har stået i kø til et foto, mens fotografen står på den anden side af gaden. Når de så forlader huset, går en ny familie bare i gang, siger Peter Lee om problemet.

Ikke engang at være fysisk til stede hjælper på de mange photoshoots.

- Der var en pige, der stod her på et tidspunkt. Jeg kom ud af min hoveddør og hun stillede sig bare tilbage for at lade mig passere, fortæller den opgivende bedstefar.

En enkel gang, da han stak hovedet ud af sin hoveddør, spurgte en pige sågar, om Peter ville tage et billede af hende.

Gudskelov er det et problem, som den 77-årige pensionist godt kan se det sjove i, og han vælger for det meste at trække på skulderne.

- Det kan være ganske underholdende, fortæller han om de mange anstrengelser, som nogle af modeller gør sig for at få det perfekte billede.

Af samme grund har Peter Lee heller ikke nogen planer om at ændre facaden på sit hus til en anden farve.

Sponsoreret indhold