Viralt27. januar 2023

– Jeg fik et akut kejsersnit i uge 31, men min livmoder var tom

En kvinde fortæller nu sin vilde graviditetshistorie: I 31. uge fik hun et akut kejsersnit, men da lægerne åbnede hendes livmoder, var der intet barn
Tamara følte selv, at noget var galt under sin graviditet. Det var dog først, da lægerne foretog et akut kejsersnit, at sandheden kom frem. nbsp;
Tamara følte selv, at noget var galt under sin graviditet. Det var dog først, da lægerne foretog et akut kejsersnit, at sandheden kom frem.
 Foto: TikTok

Lægerne fik et chok af de større, da de foretog et akut kejsersnit på en kvinde, der var gravid med sit første barn. For da de fik åbnet til hendes livmoder, var der intet barn – til trods for at kvinden VAR gravid og 31 uger henne i sin graviditet.

Nu fortæller kvinden selv sin vilde historie. Det sker i en længere video på TikTok, skriver The Sun.

Her fortæller Tamara, at den vanvittige historie tog sin begyndelse, da hun var 17 år og gravid med sit første barn. Allerede tidligt i graviditeten følte den unge kvinde, at noget var galt. Hendes babybule voksede nærmest ikke, og det var derfor svært for andre at se, at hun overhoved var gravid.

Flere gange var Tamara på hospitalet, fordi hun havde smerter og blødte, men lægerne blev ved med at komme med samme besked: Alt var, som det skulle være.

Deres eneste forklaring var, at kvinden havde mindre fostervand end normalt, men det var dog ikke noget, de var bekymrede over.

Kvindens gener fortsatte dog, og da hun var 31 uger henne, blev lægerne også bekymrede. Derfor blev det besluttet, at hun skulle have foretaget et akut kejsersnit.

Men da kirurgen fik åbnet Tamaras livmoder, fik han et chok af de større. Der lå nemlig intet barn i kvindens livmoder.

– Kirurgen stak sit hoved op over forhænget og kigger på mig og min partner og udbryder: “Hvor er babyen?“, fortæller kvinden.

– Jeg kiggede på ham og udbrød: “Aner det ikke, du har bare at finde det!“.

Der var ingen tvivl om, at kvinden VAR gravid. Under graviditeten havde man således både set og hørt babyen under scanningerne. Men den lå bare ikke i livmoderen.

Kirurgen besluttede at åbne kvinden helt op fra hofte til hofte. Og så blev mysteriet opklaret:

– De fandt ud af, at jeg havde et ekstra hulrum, der havde levet sit eget liv. Den havde ikke en livmoderhals, men den havde en æggestok og en æggeleder, og den kommunikerede ikke med min faktiske livmoder, forklarer kvinden.

Det var i dette lille hulrum, at babyen lå med sin moderkage. Heldigvis var babyen i live og overlevede. I dag er kvinden desuden blevet mor til tre andre børn.

Sponsoreret indhold