Viralt1. februar 2023

Imogen blev kun fem år: Blev kvalt i en pølse

Den lille australske piges liv stod ikke til at redde, da hun fik en frankfurter galt i halsen
Femårige Imogen Lennon mistede livet på vej hjem fra svømning. Hun blev kvalt i en pølse, mens hun sad på bagsædet af bilen og sludrede med sin mor. 
Femårige Imogen Lennon mistede livet på vej hjem fra svømning. Hun blev kvalt i en pølse, mens hun sad på bagsædet af bilen og sludrede med sin mor.
 Foto: GoFundMe

Den 16. januar begyndte som alle andre dage for familien Lennon. Men den tog en dramatisk og tragisk drejning, som den australske familie aldrig ville glemme.

Det skriver det australske medie the Daily Telegraph.

For da Sam Lennon og hendes femårige datter Imogen havde været til svømning, satte de kursen hjemad. Imogen sad på bagsædet og spiste en frankfurter som så mange gange før.

Imogen elskede frankfurtere, men denne endte med at tage livet af hende.

For hun fik pølsen galt i halsen og kunne ikke få vejret. Hendes mor tilkaldte en ambulance og fik en forbipasserende til at hjælpe med at give førstehjælp.

Men lige lidt hjalp det. Ambulancen var for langt væk fra den lille australske landsby, og Sam endte med at sætte sig bag rettet og selv køre mod sygehuset.

Desværre forgæves. For lille Imogen døde senere på hospitalet.

En ven af familien Tamara Harrison har oprettet en indsamling på GoFundMe for at samle ind til begravelsesudgifterne.

I teksten beskriver hun den enorme sorg, der er skyllet ind over familien, siden Imogen blev revet fra dem.

- Imogens død er tragisk og meningsløs. Der er ingen ord, der kan beskrive hvor knust familien er. Det er helt umuligt at forestille sig et liv uden Imogen.

Det er lykkede at samle godt 100.000 kr. ind via GoFundMe.

Sponsoreret indhold