Viralt12. september 2023

Hundeejer er lykkelig: Maia er fundet efter tre uger!

Efter tre lange og hårde uger har Paula Rodriguez endelig fået at vide, at hendes elskede hund Maia – der blev væk, fordi et flyselskab klokkede i det – er blevet fundet i live
Lille Maia er langt om længe blevet fundet – efter at have været forsvundet i Hartsfield-Jackson-lufthavnen i tre uger. 
Lille Maia er langt om længe blevet fundet – efter at have været forsvundet i Hartsfield-Jackson-lufthavnen i tre uger.
 Foto: Hartsfield-Jackson Airport

LÆS OGSÅ: Hjerteskærende: Lufthavn har mistet passagers hund

Et tre uger langt mareridt er slut for Paula Rodriguez og hendes elskede hund Maia.

For kort tid siden er hendes hund således blevet fundet i live, efter den for adskillige uger siden blev væk i en lufthavn.

Lille Maia blev ifølge Atlanta’s Hartsfield-Jackson-lufthavn fundet i en fragthal i den nordlige del af lufthavnen.

– Træt, men tilsyneladende ved godt mod, hun blev fragtet til en dyrlæge og forventes snart at kunne vende hjemad, oplyser lufthavnen på det sociale medie X.

Den hjerteskærende sag tog sin begyndelse 18. august.

Her var hun og hunden Maia på vej i fly fra Den Dominikanske Republik til Californien på en tiltrængt ferie.

Men under mellemlandingen i Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport gik noget galt. Paula fik at vide, at hun ikke havde styr på sine papirer, og at hun derfor måtte droppe ferien til Californien og i stedet vende hjem.

Det første fly afgik dog først dagen efter, hvilket betød, at Paula måtte overnatte i lufthavnens detention. Allerede på det tidspunkt var hun begyndt at blive nervøs, for hvad med hendes elskede hund Maia?

Personalet i lufthavnen forsikrede hende dog om, at alt var okay: At Maia ville blive fragtet til en kennel og blive genforenet med Paula dagen efter.

Men det skete ikke.

For da Paula den følgende dag skulle til at sætte sig til rette i flyet, var lille Maia ingen steder at se.

– Personalet i gaten begyndte at foretage opkald. De sagde, at de ledte efter hende, men at de ikke havde tid til at lede mere, og at jeg skulle stige ombord på flyet.

– Jeg gik i panik og sagde, at jeg ikke kunne stige om bord, når de ikke kunne fortælle mig, hvor min hund er, har Paula tidligere fortalt til CNN.

Desværre var der ingen anden udvej, og Paula måtte forlade landet uden sin elskede hund.

To dage senere blev hun så ringet op med en ny besked – desværre en trist én af slagsen. Her fortalte lufthavnspersonalet, at lille Maia var løbet væk, og at det ikke var lykkedes dem at finde hende. Og der skulle altså gå nærved tre uger, før den lille hund endelig blev fundet.

Sponsoreret indhold