Viralt24. juni 2022

Hund flygter fra barnepigen: Vil bare hjem!

En familie på ferie fik noget af en overraskelse, da deres overvågningskamera alarmerende dem om, at der stod én ude foran deres hoveddør midt om natten: Der var tale om deres hund
En familie på ferie fik noget af en overraskelse, da deres overvågningskamera alarmerende dem om, at deres hund stod ude foran hoveddøren.
En familie på ferie fik noget af en overraskelse, da deres overvågningskamera alarmerende dem om, at deres hund stod ude foran hoveddøren.
 Foto: YouTube

"Ude godt. Hjemme bedst”, lyder et velkendt ordsprog.

Og ordsproget passer i sandhed på denne vovse.

Den valgte nemlig at forlade sin “barnepige” midt om natten, fordi den bare ville hjem.

Hundens familie blev selvsagt noget overraskede – de var nemlig på ferie, da deres overvågningskamera alarmerende dem om, at der stod én ude foran deres hoveddør: deres hund Dexter.

Familien, der bor i Kansas, var på et par dages ferie i Las Vegas, da de modtog en besked på mobilen om, at de havde fået gæster midt om natten:

– Vi tænkte begge, “Åh Gud, det er jo Dexter”, fortæller Jeremy Hensen til Inside Edition.

Meningen var ellers, at Dexter skulle være hos en hundekennel i fem dage. Men hunden havde tydeligvis fået så meget hjemve, at den så sit snit til at smutte hjem på tredjedagen. Om natten vel at mærke.

Jeremy fortæller, at Dexter skulle springe over et hegn – samt tilbagelægge en 90 minutter lang gåtur – før han landede derhjemme. Og så “ringede” han ellers på hoveddøren.

Desværre var der ingen hjemme, men familien kunne dog tale til Dexter via overvågningssystemet. De gjorde, hvad de kunne for at berolige ham, før de ringede til hundekennelen, der kom og hentede Dexter.

Familien er ikke overraskede over, at Dexter lavede det nummer:

– Han er meget smart, og hans intelligens har det med at bringe ham i problemer nogle gange, fortæller hans stolte ejer.

Du kan se videoen herunder:

Sponsoreret indhold