Viralt30. december 2022

Hjerteskærende flyaflysning: Far til syv går glip af hjertetransplantation

Det voldsomme vintervejr i USA har medført, at en amerikansk far er gået glip af en hjertetransplantation, der kunne redde hans liv
Patrick Holland missede gylden muligheden for nyt hjerte.
Patrick Holland missede gylden muligheden for nyt hjerte.
 Foto: Big Heart Patrick Holland

Det er ikke nogen hemmelighed, at USA er blevet ramt af et voldsomt vintervejr her i slutningen af december.

Et vejr, der har kostet mange mennesker livet, og som nu også har kostet en amerikansk far til syv en livsreddende hjertetransplantation.

Det skriver CNN.

Ifølge det amerikanske medie har Patrick Holland fra Alaska en kronisk hjertefejl, der vil koste ham livet på et eller andet tidspunkt.

Han blev dog 22. december kontaktet af University of Washington Medical Center, som havde verdens bedste julegave til ham.

De fortalte ham nemlig, at han var den næste i køen til et nyt hjerte.

Patrick Holland fik at vide, at han havde otte timer til at flyve til Seattle, hvor hjertetransplantationen ville finde sted.

Da faderen til syv kom ud til lufthavnen, fik han dog den hjerteskærende besked, at hans fly var aflyst.

Flyselskabet formåede dog at finde en plads til Patrick Holland på det næste fly, som stadig ville få ham frem lige akkurat i tide.

Desværre for den amerikanske far så var vintervejret så voldsomt, at flyet ikke kunne lande i Seattle.

Dette betød, at han ikke kunne nå frem inden for det otte-timer-vindue, han havde fået af lægerne, og derfor blev hjertet givet til en anden.

På Facebook kunne man følge med i Patrick Hollands kamp for at nå frem til hjertet i tide.
På Facebook kunne man følge med i Patrick Hollands kamp for at nå frem til hjertet i tide.

- Jeg tror, jeg græd mere den dag, end jeg har grædt hele mit liv, siger Patrick Holland til det amerikanske medie og fortsætter:

- For at få det bedre har jeg været nødt til at tænke på, at der heldigvis er en anden familie, hvor hjertet har reddet deres far, bror, onkel eller hvad end det har været.

Patrick Holland, der er gift på 17. år med sin kone, som han har syv børn med, fortæller videre, at han er blevet i Seattle i håbet om, at der kommer et nyt hjerte til ham.

Sponsoreret indhold