Viralt23. februar 2023

Held i både kærlighed og spil: Mand vinder 3,8 mio. kr. lige før sit bryllup

En ældre herre fra Region Hovedstaden fik pludselig ekstra luft i bryllupsbudgettet
Den heldige kommende gom spiller kun Lotto et par gange om året – men det kunne så også betale sig. nbsp;
Den heldige kommende gom spiller kun Lotto et par gange om året – men det kunne så også betale sig.
 Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Der er rigeligt med udgifter, når man skal giftes, så da en ældre herre fra Region Hovedstaden bare seks dage før sit bryllup ramte alle syv vindertal i Lotto, faldt de 3,8 mio. kr. nok på et tørt sted.

For både brylluppet og den efterfølgende bryllupsrejse med kæresten gennem mange år, fik lige ekstra midler tilført til budgettet, og manden klager bestemt ikke:

– Det var en helt fin uge for mig. Jeg vandt i Lotto, og seks dage efter blev jeg gift, så det med, at man enten har held i spil eller i kærlighed, det passer ikke, for jeg har held begge steder … Mest i kærlighed, tror jeg, jubler den heldige Lotto-vinder i en pressemeddelelse fra Danske Spil.

Det hele er rosenrødt

Manden fortæller, at han ellers kun spiller Lotto et par gange om året, men da der var Den Store Jule Lotto, smed han sit lod i puljen – og det betalte sig.

Udover et forstørret budget til både bryllup og bryllupsrejse skal børn og børnebørn også forkæles med arveforskud, og så skal der også været til "boligopsparing og til tant og fjas".

– Det hele er så rosenrødt, som det næsten kan være, lyder det fra manden, der har scoret jackpot i både spil og kærlighed.

Sponsoreret indhold