Viralt 9. august

Grufuld fejl: Annie og hendes ufødte barn døde

En grufuld fejl på et australsk hospital kostede en mor og hendes ufødte barn livet
37-årige Annie Moylan og hendes ufødte barn ville formentlig stadig være i live den dag i dag, hvis lægerne havde undersøgt hende mere grundigt.

37-årige Annie Moylan og hendes ufødte barn ville formentlig stadig være i live den dag i dag, hvis lægerne havde undersøgt hende mere grundigt.

Foto: Privat

Havde de australske læger undersøgt hende lidt mere grundigt, ville 37-årige Annie Moylan og hendes ufødte barn formentlig stadig være i live den dag i dag.

Desværre konkluderede lægerne alt for hurtigt, at den 37-årige kvinde led af maveproblemer, hvilket i sidste ende kostede hende livet.

Det skriver News.

 

Sagen tog sin begyndelse 14. august 2017.

Her blev australske Annie, der var advokat og mor til en 14 måneder gammel dreng, indlagt med mavesmerter, høj feber og kvalme på Holmesglen Private Hospital.

Trods de voldsomme symptomer blev den 37-årige kvinde efter kort tid diagnosticeret med mavesmerter. Men diagnosen var forkert – Annie havde blodforgiftning og alvorligt brug for antibiotika.

Men hun fik aldrig den livsvigtige medicin, og der gik ikke længe, før hendes tilstand blev forværret. I løbet af fire timer begyndte hun at abortere, men da hospitalet ikke havde en jordemoder, hvilket betød, at Annie i al hast måtte overflyttes til et andet hospital.

Her kom hun endelig i behandling, men desværre var det for sent.

Både Annie og hendes ufødte barn døde.

I dag er den tragiske sag endnu ikke afsluttet. I næste uge vil sagen blive fremlagt i retten, så det kan blive fastslået, om Holmesglen Private Hospital kan drages til ansvar for Annie og hendes ufødte babys død.

Sponsoreret indhold