Viralt 6. juli

Gjorde klamt fund i Barebells-proteinbar: – Godt, der ikke skete mere

Når lækkersulten lige skal stilles, nyder jeg gerne en chokoladerig proteinbar fra Barebells. Onsdag mistede jeg dog appetitten, da de knasende perler på toppen langt fra var det, jeg forventede
Barebells Creamy Crisp bar

Det var i denne knasende Creamy Crisp-proteinbar, at skruen gemte sig.

Foto: Privat

Jeg beskriver ikke normalt mig selv som en person, der har en skrue løs. Det kunne jeg dog godt onsdag formiddag, da jeg skulle nyde en lækker Creamy Crisp proteinbar fra Barebells.

For midt i min femte bid knasede toppen pludseligt mere, end de foregående fire havde gjort.

Efter lidt forsigtig tyggen kunne jeg da også godt mærke, at mine sarte tænder ikke skulle forsøge sig yderligere, før jeg havde inspiceret, hvad der mon var i min mund.

Hvilket viste sig at være rigtig heldigt.

For der, i min hånd, der lå en lille gylden skrue.

Artiklen fortsætter under billederne

Barebells Creamy Crisp bar
Foto: Privat
Barebells Creamy Crisp bar
Foto: Privat

Først kunne jeg ikke forstå, at det var en lille skrue, jeg stod med der i min hånd. Så jeg gik ud i køkkenet, lagde de sørgelige rester af min Barebells-bar på bordet og kiggede grundigt på den skarpe genstand, jeg stod med i hånden.

Jo, det var minsandten en skrue, der sagtens kunne have revet mig i munden, flækket en af mine tænder, eller endnu værre, røget med ned i spiserøret og gjort utilgivelig skade.

Da jeg var kommet mig over chokket, tog jeg kontakt til både producent og det sted, hvor jeg havde købt den fulde kasse med Creamy Crisps for at høre, hvad jeg nu skulle stille op.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og til stor forundring svarede producenten få timer senere, at vedkommende “ikke ville være nervøs for, at der skulle være skruer i de andre barer”, og at jeg derfor sagtens og uden tøven ville kunne spise resterende i min pakke.

Heldigvis kunne medarbejderen berolige mig med, at det “ikke er noget, vi har oplevet tidligere”.

Hvorvidt en mistanke om, at skruen kunne komme fra maskineriet, der er med til at fremstille bar efter bar, det er Barebells dog endnu ikke vendt tilbage på.

SE og HØR afventer fortsat svar fra Barebells. 

Sponsoreret indhold