Viralt15. maj 2023

Foto gik helt galt: Dreng ville tage et billede af sin hamster i kopimaskine

En lille dreng lærte om konsekvensberegning på den hårde måde, da han ville tage et sødt billede af hamsteren Sally i en kopimaskine
Sally var både fladere og bredere, efter hun havde været en tur i kopimaskinen. nbsp;
Sally var både fladere og bredere, efter hun havde været en tur i kopimaskinen.
 Foto: TikTok

Spørger man rundt omkring i sin vennekreds, så har de fleste mennesker en historie om en hamster, de havde som barn, der er gået bort på tragisk vis.

Men så er der hamsteren Sally, en rigtig kæmper, der har overlevet et noget hårdt angreb, hvor hendes ejer ville forevige et billede af hende, men gjorde det på en noget voldsom måde.

En far har været ude på tiktok og fortælle, hvordan han fik et opkald fra sin kone, der kunne fortælle, at deres hamster havde været udsat for et noget voldsomt photoshoot af deres søn.

Sally var noget medtaget efter turen i kopimaskinen. 
Sally var noget medtaget efter turen i kopimaskinen.
 Foto: TikTok

– Så min søn prøvede at tage et billede af vores hamster Sally i kopimaskinen, starter han sin tiktok med.

Han forklarer, hvordan sønnen havde taget hamsteren med hen til kopimaskinen, hvor han havde lagt hende på pladen, hvorefter han maste dyret og kopierede.

– Nu bløder hun ud ad øjnene og bevæger sig ikke.

Flere tiktok-brugere bad om en opdatering på det stakkels dyr. Og der var heldigvis gode nyheder. For selv om hamsteren ser en smule beklemt ud efter den hårde omgang, så fortæller tiktok-brugeren, at Sally overlevede.

Men den dag i dag, er der ikke meget liv i den lille hamster. Dog er Sally sovet ind i noget roligere omstændigheder, da hun blot er gået bort på grund af alderdom.

Sponsoreret indhold