Viralt22. august 2023

Forlovet par skulle fejre bryllup i udlandet: Men golden retrieveren Chickie spiste mandens pas

Hundens bedste ven har nok for en stund mistet sin høje status hos Donato Frattaroli og Magda Mazri, da golden retrieveren prøvede at gøre sit for at ødelægge det perfekte bryllup
Chickie har fået et blakket ry hjemme hos Donato Frattaroli og Magda Mazri, efter hun har spist noget af Donatos pas.
Chickie har fået et blakket ry hjemme hos Donato Frattaroli og Magda Mazri, efter hun har spist noget af Donatos pas.
 Foto: Twitter

- Min hund har spist mine lektier.

En undskyldning som generationerne som gik i skole før iPads og computere blev brugt måske har prøvet at spise skolelæreren af med.

Men hjemme hos Donato Frattaroli og Magda Mazri har man problemer med, at hunden rent faktisk stadig spiser ting, som den helst ikke skal gøre.

Golden retrieveren Chickie på halvandet år var alene hjemme i torsdags, da Mazri og Frattaroli var i Boston for at få styr på de sidste ting forud for deres bryllup.

Da parret kom hjem, kunne de ikke finde Donato Frattarolis pas på bordet.

- Jeg kiggede på Chickies seng og tænkte ”åh, mit pas hører ikke til her”, fortæller Frattaroli i ”Good Morning America”.

Chickie havde i den grad ødelagt flere sider i passet, og det ville ikke være et problem, hvis man altså ikke stod og skulle ud at rejse her og nu.

Denne torsdag skulle Magda og Donato dog giftes i Boston for derefter at flyve direkte til Italien for at holde bryllupsreception og fejre brylluppet med venner og familie.

Den plan er nu i fare efter Donato Frattarolis pas er ødelagt.

- Hun vidste godt, hvad hun havde gjort. Og lige pludselig blev hun rigtig kælen. Du ved, der hvor hun putter hovedet i ens skød-kælen.

Chickie ser i den grad ud til at vide, at hun har gjort noget som nok ikke var så smart.
Chickie ser i den grad ud til at vide, at hun har gjort noget som nok ikke var så smart.
 Foto: Privat

Det italienske bryllupseventyr har været planlagt i 18 måneder, hvor der også er inviteret mere end 100 venner og familiemedlemmer.

Derfor kan Magda Mazri været nødt til at rejse alene til Italien, imens Donato Frattaroli bliver hjemme med Chickie og får styr på et nyt pas.

Sponsoreret indhold