Viralt23. maj 2023

Forældres værste mareridt: – Vi måtte slukke for vores datters respirator

Et australsk forældrepar har været nødsaget til at slukke for deres datters respirator. Otte dage forinden var datteren endt med hjertestop, efter hun havde sniffet en deodorant
13-årige Esra Haynes’ liv stod ikke til at redde, og hendes forældre måtte derfor tage den svære beslutning at slukke for hendes respirator. 
13-årige Esra Haynes’ liv stod ikke til at redde, og hendes forældre måtte derfor tage den svære beslutning at slukke for hendes respirator.
 Foto: Privat

Hun burde have hele ungdommen og voksenlivet foran sig. Men forleden måtte hendes knuste forældre tage den værst tænkelige beslutning og slukke for hendes respirator.

For 13-årige Esra Haynes’ liv stod ikke til at redde.

I otte dage havde hun kæmpet for sit liv, efter en uhyggelig tragedie havde udspillet sig hjemme hos en veninde.

Det skriver Daily Mail.

Den 13-årige pige fra Melbourne, Australien var i påsken på besøg på en veninde. Undervejs besluttede hun at prøve at sniffe en deodorant – og det fik fatale følger.

Den 13-årige skolepige fik hjertestop og blev efterfølgende hastet på hospitalet. Indledningsvis håbede både læger og ikke mindst hendes familie på, at den 13-årige pige ville vågne igen.

Men som dagene gik, svandt håbet mere og mere.

Og efter otte dage stod det klart, at hendes liv ikke kunne reddes. Dermed måtte hendes forældre, Andrea og Paul Haynes, gøre det værst tænkelige: Slukke for den respirator, der havde holdt datteren i live.

– Hun blev lagt i en seng, så vi kunne ligge ved siden af hende. Vi krammede hende til det allersidste, fortæller en knust Paul i dag.

Han og Andrea har valgt at fortælle deres historie for at advare andre unge mod at gøre det samme, som deres 13-årige pige gjorde: Nemlig at sniffe deodoranter.

De advarer også de unge mod at lade sig lokke til at gøre det.

– Uanset hvor meget du lokker en hest til vandet, kan enhver slæbe den væk. Det er ikke noget, hun ville have gjort på egen hånd, fortæller faren ifølge Daily Mail.

Han tilføjer, at hele familien er ”fuldstændig knuste” over tabet af deres livsglade pige.

Sponsoreret indhold