Viralt23. august 2023

Følgere i dyb forvirring over sydkoreansk influencer: Hvordan er det dog, du redigerer dine billeder?

Hun har mere en 280.000 følgere, men kigger man billederne af Shashaeile igennem længe nok, kan man godt helt glemme, hvordan almindelig menneskelig anatomi hænger sammen
De fleste synes, at det er en fest at scrolle på den sydkoreanske influencers profil - og vi indrømmer da også gerne, at det er ganske god underholdning 
De fleste synes, at det er en fest at scrolle på den sydkoreanske influencers profil - og vi indrømmer da også gerne, at det er ganske god underholdning
 Foto: Instagram, 샤샤엘르 sʜᴀsʜᴀᴇɪʟᴇ

Mange kan nok hurtigt blive enige om, at brugen af filtre, facetune og fotoredigering godt kan kamme over.

Faktisk er retouchering af ens udseende på de sociale medier så udbredt, at det i løbet af de seneste år er blevet en erhvervspolitisk sag.

Dette resulterede sidste sommer i, at et lovpligtigt mærkat blev indført for medier og platforme, så forbrugerne kan gennemskue, hvornår der har fundet billedmanipulation sted.

Alligevel fornærmer man nok ikke nogen, hvis man så alligevel kalder eksempler som influenceren Shashaeiles hang til skønhedsfifleri decideret… skørt.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-23/356791564_175884938796640_4160645594897806227_n.jpg
Alle andres filterforbrug blegner ved siden af Shashaeiles.
 Foto: Instagram, 샤샤엘르sʜᴀsʜᴀᴇɪʟᴇ

Universets moder

Flere af hendes over en kvart million følgere bemærker i al fald, at hun har skruet på mere en bare lys, skygger og farver.

Som modeinfluencer – og ifølge sin egen profiltekst angiveligt også professionel privatdetektiv – har den unge kvinde til opgave at servere glimt fra sine solferier såvel som cafébesøg, men det er nok særligt bikinibillederne, der vækker mistanken.

– Åh Gud, jeg gad virkelig godt se hende uden det mærkværdige filter, og uden at billederne er strakt sådan ud. Skrumpehovedet… Skrumpehovedet er virkelig mærkeligt, skriver en følger under en af Shashaeiles’ videoer.

Dog lader det til, at rigtig mange følger med i ShaSha_SooSoos forunderlige verden, fordi de slet og ret muntrer sig over, at hun har ladet sig rive sådan med hvad angår redigeringsværktøjerne.

Flere følgere kalder hende for ”dronningen”.

– Hun er universets moder, bare se på måden hun smyger sig ind i tid og rum, skriver en Instagram-bruger med reference til den glorie af udvisket motiv, der ofte dukker op omkring den kropsdel, der er forstørret, trukket i eller formindsket.

– Hun er i stand til at bøje virkeligheden, sikken dronning hun er, skriver en anden.

Influenceren, der tilsyneladende lever af at sælge det tøj, som hun fremviser på sin profil, kommer fra Sydkorea.

Et land, hvor især ungdommen ligger under for heftige standarter for udseendet. Ser man på kulturen – med tv-personligheder, skuespillere og K Pop-idoler i spids - står det klart, at man er smuk efter Sydkoreanske standarder, hvis man har et meget lille ansigt med v-formet hage, lys hud, symmetriske træk og en slank skikkelse.

Her på SE og HØR har vi samlet nogle af den unge kvindes bedste pletskud - som vi må gå ud fra har været gennem den digitale vridemaskine. Du kan bladre gennem dem i galleriet herunder:

Sydkoreansk influencer vækker opsigt: Hvordan er det, hun redigerer sine billeder?

Sponsoreret indhold