Viralt2. september 2023

Fik tatoveret sit ansigt mod sin vilje: Nu kan hun ikke få et job

Taylor White blev som 21-årig drugged. Da hun vågnede og kiggede sig i spejlet, var der tatoveret grusomme symboler i hendes ansigt – siden har hun gjort alt for at skjule dem
Taylor White tatoveret mod sin vilje
Amerikanske Taylor White var blot 21 år, da hun vågnede med tatoveringer i ansigtet, efter en bytur.
 Foto: TikTok/Thedadbot

I dag er Taylor White dækket af mørk blæk i den øverste del af sit ansigt, og hun har svært ved at finde et job – men det er ikke af egen fri vilje, at hendes ansigt er blevet sådan.

Som 21-årig var Taylor i byen med sin daværende kæreste og hans venner, hvor hun drak sig fuld for første gang. Efter byturen tog de ind på et hotelværelse, og mere husker Taylor ikke.

Det skriver New York Post.

Taylor White vågnede nemlig morgenen efter med en følelse af at være blevet fysisk misbrugt og med en slem smerte i ansigtet. Kæresten og angiveligt vennerne havde tatoveret hende permanent med grusomme symboler – symboler hun ifølge mediet ikke engang har lyst til at beskrive.

Selv arbejdede Taylor White, der har bipolar lidelse, på daværende tidspunkt hos en tatovør. Hun havde allerede nogle streger i ansigtet i forvejen, som hun havde lavet i en manisk periode, men da tatovøren så de grusomme nye tegninger i hendes ansigt tilbød han at hjælpe.

– Du kan ikke leve sådan her, sagde han dengang.

Taylor White inden hun fik tatoveringer i sit ansigt.
Taylor White inden hun fik tatoveringer i sit ansigt.
 Foto: TikTok/Thedadbot

I stedet tilbød han at gøre det hele mørkt, "så hun ville kunne leve et normalt liv."

Men det gav hende ikke et normalt liv. Siden har hun fået afslag på afslag på jobansøgninger, og i en alder af 31 har Taylor White fortalt sin historie, og det skulle vise sig at blive et vendepunkt.

Overraskende hjælp udefra

I dag læser Taylor White til psykolog, hun er frivillig på en hotline og er gift med en veteran, som hun også er hjælper for.

Taylors historie rørte TikTok'eren Askenasy, der går under navnet "Thedadbot", en dag, hvor Taylor var gået live på det sociale medie med sin historie.

Han tilbød hende at hjælpe, så hun kunne få fjernet sine tatoveringer i ansigtet.

Selv kunne Askenasy ikke gøre meget, men han fandt til sidst en klinik, der kunne hjælpe – og endda gøre det kvit og frit.

TikTok'eren Thedadbot deler Taylors rejse mod et normalt liv.
TikTok'eren Thedadbot deler Taylors rejse mod et normalt liv.
 Foto: TikTok/Thedadbot

Men det er et omfattende arbejde at fjerne en så mørk blæk fra huden, og på klinikken forventes det, at det kommer til at tage op til to år.

– Jeg får den ikke fjernet af kosmetiske årsager, har hun forklaret.

– Faktisk fjerner det en del af mig som jeg ikke længere repræsenterer eller lever i.

Sponsoreret indhold