Viralt14. august 2022

Efter 30 år: Her er det "bedste" UFO-foto nogensinde

Et billede af en UFO er nu dukket op – årtier efter at det på mystisk vis forsvandt
De sidste mange år har forskere og UFO-entusiaster troet, at billedet var forsvundet. Men nu er det såkaldte “Calvine-billede” fundet igen.
De sidste mange år har forskere og UFO-entusiaster troet, at billedet var forsvundet. Men nu er det såkaldte “Calvine-billede” fundet igen.
 Foto: UAP Media UK/Dr. David Clarke

Det blev døbt det “bedste foto af en UFO nogensinde”, men pludselig forsvandt det.

De sidste mange år har forskere og UFO-entusiaster troet, at billedet var forsvundet.

Men nu er det såkaldte “Calvine-billede” fundet igen.

Det skriver The Sun.

Det er journalist og akademiker Dr. David Clarke, der ifølge det britiske medie har fundet billedet efter at have brugt årevis på at lede efter det.

Billedet blev taget omkring klokken 21:00 den 4. august 1990 af to personer, der var ude og vandre nær Calvine i Skotland.

Identiteten på de to mænd er aldrig blevet offentliggjort, men ifølge det britiske medie forklarede de, at det mystiske metalliske objekt svævede i omkring 10 minutter, mens et jagerfly flere gange passerede.

Pludselig skød det diamantformede objekt op mod himlen og forsvandt.

De to vidner forklarede, at objektet var omkring 30 meter langt.

Det lykkedes de to mænd at tage et billede af det uforklarlige objekt. Billedet gav de efterfølgende til det skotske medie Daily Mail, som herefter gav billedet videre til landets forsvarsministerium.

Men af uforklarlige årsager skete der så ikke mere: Historien – og dermed billedet – blev aldrig offentliggjort i medierne, lige som myndighederne heller ikke fortalte om fundet.

Rygterne om et mystisk UFO-foto svirrede dog, og de sidste 30 år har mange forsøgt at finde frem til dét, der altså blev døbt Calvine-billedet.

Journalist og akademiker Dr. David Clarke, der fandt billedet, fortæller, at “det føles godt at vise dette flygtige billede til verden”.

– Vi opfordrer alle, der ligger inde med informationer, om at træde frem, fortæller han ifølge The Sun.

De seneste år er der dukket flere billeder op af uforklarlige objekter på himlen. Særligt i juni 2021, da det amerikanske efterretningsvæsen udsendte en officiel rapport over, hvad man vidste om de såkaldte UFO’er. For første gang indrømmede efterretningstjenesten direkte, at der var observationer, man simpelthen ikke kunne forklare.

Sponsoreret indhold