Viralt3. marts 2023

Dragshow for mødre og babyer gør internettet rødglødende

Video af halvnøgne mænd iklædt latextøj og g-strenge, mens de optræder for mødre og deres nyfødte babyer, har gjort folk rasende
Her ses billeder fra dragshowet, der har gjort folk rasende.
Her ses billeder fra dragshowet, der har gjort folk rasende.
 Foto: Screenshot

Videooptagelser af mænd iklædt bondagetøj og g-strenge, mens de danser og udfører akrobatiske tricks foran mødre og deres små babyer har gjort internettet rødglødende.

Optagelserne stammer fra et dragshow ved navn The CabaBabaRave i London og er blevet delt i stor stil de sidste par dage.

Og mange folk er rasende.

Mange mener nemlig, at den slags er langt over grænsen for børn, og derfor er showets arrangører samt de deltagende mødre blevet lagt for noget nær had.

Det skriver blandt andre News.com.au og Daily Mail.

I videoen, der er gået viralt, kan man blandt andet se en halvnøgen mand hænge på hovedet fra loftet i sit latex-outfit, ligesom man kan se en mand i g-streng stå på hænder.

Se videoen herunder:

Det er to tidligere dansere ved navn Lizzie og Gemma, der står bag dragshowet for mødre og børn.

De er selv mødre og har angiveligt arrangeret det udskældte tiltag, fordi de mente, der var et marked for mødre, der gerne vil underholdes, mens de "har en øl i den ene hånd og en baby i den anden", stod der på deres hjemmeside.

Hjemmesiden er dog i skrivende stund lukket ned i kølvandet på den massive shitstorm.

En shitstorm, der især kører på Twitter, hvor mange udskælder tiltaget og sågar mener, der er tale om børnemishandling.

- Forældre, der tager deres børn med til den slags, bør miste forældremyndigheden over deres børn, ligesom virksomhederne og folkene, der står bag, burde smides i fængsel, skriver en for eksempel.

- Det er intet andet end væmmeligt, fortsætter han.

- Hvilken forælder (hvis man kan kalde dem det) tager deres børn med til den slags? Tænk på den skade, der bliver påført deres små hjerner. Hvorfor er det her tilladt?, lyder det fra en anden.

CabaBabaRave har ikke kun lukket deres hjemmeside ned i kølvandet på den massive kritik.

De har også gjort alle deres sociale medier - såsom Facebook og Instagram - privat, således at offentligheden ikke længere har indblik i deres indhold.

De to arrangører, Lizzie og Gemma, har i skrivende stund ikke udtalt sig om kritikken.

De har et planlagt og fuldt udsolgt show i kalenderen, der skal afholdes på VAULT Festival den 11. marts, og festivalen har ingen planer om at aflyse.

- Showet er designet til forældre og har sensoriske dele for babyer, og det er et sjovt og åbent rum for forældre med små børn, skriver festivalen på Twitter.

- Vi er imod alle de uacceptable trusler om vold, som vores planlagte kunstnere og LGBTQIA+-samfundet har været ofre for. Vi støtter de berørte kunstnere, fortsætter de.

Selvom Twitter mest er fyldt med had mod CabaBabaRave og det kritiserede dragshow, så er der også flere, som forsvarer dem.

- Der er intet seksuelt eller erotisk over det show. Det er en cabaret med sensoriske øjeblikke for mødre på barsel med deres babyer, skriver en for eksempel.

Sponsoreret indhold