Viralt 8. november 2022

Døde af kræft: Nu skal kvinde dissekeres på tv

En ung kvinde, der i 2020 tabte kampen til kræft, har valgt at lade sig dissekere i et tv-program
Britiske Toni Crews døde i en alder af 30 år. Inden sin død valgte hun at donere sin krop til videnskaben.
Britiske Toni Crews døde i en alder af 30 år. Inden sin død valgte hun at donere sin krop til videnskaben.
Foto: Privat

I flere år kæmpede en britisk kvinde en brav kamp mod kræft.

Desværre tabte hun kampen, men hendes minde kommer formentlig til at leve længe endnu.

Den unge kvinde valgte nemlig inden sin død at donere sin krop til videnskaben, og det betyder, at hendes krop vil blive dissekeret i et britisk tv-program.

Det skriver Mirror.

Programmet med Toni Crews, der døde i en alder af 30 år, kommer til at bære titlen “My Dead Body”, og programmet vil efter planen blive vist på den britiske tv-kanal Channel 4 i næste måned.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Håbet er, at Toni Crews – ved at donere sin krop og lade sig dissekere på tv – kan lære millioner af briter mere om menneskekroppen og den frygtede sygdom, der tog livet af hende i 2020.

Toni Crews døde af en sjælden kræftsygdom i øjet i en alder af bare 30 år. Hun blev diagnosticeret med sygdommen tilbage i 2016 og fik i den forbindelse fjernet sit højre øje. Desværre vendte kræften tilbage to år senere, og denne gang var behandling ikke nok til at holde sygdommen i ave.  

Foruden at vise selve dissekeringen vil “My Dead Body” også fortælle den private historie om den britiske kvinde, der var mor til to. Programmet vil blandt andet indeholde dagbogsnotater skrevet af Toni Crews.

Det bliver en professor ved navn Claire Smith, der skal forestå dissekeringen. Hun er leder af anatomiafdelingen på Brighton and Sussex Medical School.

Channel 4 forventer at sende programmet i næste måned.

Sponsoreret indhold