Viralt14. september 2022

Derfor er repræsentation vigtig: Piger stråler, da de ser den nye Ariel

I den nyeste "Den lille havfrue"-film bliver Ariel spillet af en sort kvinde, og nettet vælter sig i reaktionsvideoer fra små piger, der føler sig set
Halle Bailey spiller Ariel i den nye fortolkning af "Den lille havfrue". Det er første gang, der er en sort kvinde i hovedrollen.
Halle Bailey spiller Ariel i den nye fortolkning af "Den lille havfrue". Det er første gang, der er en sort kvinde i hovedrollen.
 Foto: The little mermaid

– Mor! Hun er sort ligesom mig!

Sådan lyder det glædesstrålende fra masser af små piger, der i disse dage bliver præsenteret for traileren til den nye "Den lille havfrue"-film.

Eventyrets hovedperson, havfruen Ariel, bliver nemlig spillet af 22-årige Halle Bailey – og det er første gang, "Den lille havfrue" har en anden hudfarve end hvid.

Det har tidligere fået mange internetkrigere til tasterne, men lige nu er der en overflod af videoer med positive reaktioner på den nye Ariel.

På det sociale medie TikTok filmer mødre deres børn, mens de for første gang ser traileren til "Den lille havfrue" med Halle Bailey i hovedrollen, for at vise, hvor vigtigt det er for børn at kunne se en Disney-prinsesse, der ligner dem selv.

– Derfor er repræsentation vigtig, skriver flere af dem.

Dyk ned i nogle af de fine reaktioner her:

Sponsoreret indhold