Viralt 27. april

Carmen er siamesisk tvilling: - Jeg fik mange beskeder fra fyre med fetisher

I dag er Carmen kæreste med Daniel, men inden da stødte hun på mange, der havde en helt anden interesse end kærlighed
Carmen og Lupita er siamesiske tvillinger
Lupita (til venstre) og Carmen (til højre) er siamesiske tvillinger, og det kommer med flere udfordringer.
Foto: Instagram/Carmen_andrade2000

Carmens datingliv har altid set anderledes ud end andres. Som siamesisk tvilling kan man vist roligt sige, at hun aldrig er alene, alligevel har hun vovet sig ud i at date.

Carmens søster Lupita er aseksuel, og de kommer derfor aldrig til at slås om den samme fyr, men de kommer altså heller ikke til at deles.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I over to år har Carmen datet Daniel, som hun mødte på datingappen Hinge i oktober 2020, men inden hun mødte ham, fik hun tilsyneladende flere sære forespørgsler.

- Jeg har aldrig forsøgt at skjule det faktum, at jeg er siamesisk tvilling, det betyder, at jeg fik en masse beskeder fra fyre med fetisher, har hun fortalt Today.com.

Men Daniel var ikke som dem.

- Jeg vidste med det samme, at Daniel var anderledes fra de andre, fordi han ikke indledte med et spørgsmål om min tilstand. Jeg har social angst, og jeg endte op med at aflyse dates i sidste minut, men jeg følte mig rolig på vej derhen.

Selv om det er Carmen og Daniel, der dater, så forklarer Carmen, at han og Lupita også kommer godt ud af det med hinanden. Til deres held, må man sige.

- Daniel og min søster kommer virkelig godt ud af det med hinanden. Det er sjovt, for jeg er længere tid oppe end Lupita, men når Daniel sover her, falder jeg hurtigt i søvn, og så bliver han oppe og snakker med hende, forklarer Carmen.

Lupita kommer heller ikke til at blive generet af Daniel og Carmens seksuelle lyster, for de har ikke sex. Det har Carmen tidligere forklaret.

Og i forhold til at stifte familie bliver det heller ikke et problem - Daniel og Carmen vil nemlig ikke have børn.

- Jeg elsker at være hundemor! Lupita og jeg kan ikke blive gravide, vi har endometriose og vi er også på hormonblokker, der afholder os fra at få menstruation, forklarer Carmen.

Sponsoreret indhold