Viralt16. juni 2023

Belgisk far i vanvittigt stunt: Fakede sin egen død og dukkede op til begravelsen i helikopter

En belgisk mand iscenesatte sin egen død for at give familien en lærestreg. Han dukkede op til sin egen begravelse i en helikopter
Gensynsglæden var stor, da de fremmødte til David Baertens begravelse fandt ud af, at han ikke var død alligevel.
Gensynsglæden var stor, da de fremmødte til David Baertens begravelse fandt ud af, at han ikke var død alligevel.
 Foto: el.tiktokeur2/TikTok

En bizar sag er dukket op i Belgien, hvor en 45-årig mand har iscenesat sin egen død for at at dukke til begravelsen i en helikopter.

TikTokeren David Baerten var usikker på, hvor mange af dem der stod ham nær, der egentlig holdt af ham, og derfor iscenesatte han sin død i ledtog med konen og deres børn.

"Hvil i fred, far. Jeg vil aldrig stoppe med at tænke på dig," skrev en af David Baertens børn ifølge The Times for at få omverden til at tro på, at hans far var død.

"Hvorfor er livet så unfair? Hvorfor lige dig? Du skulle være bedstefar, og du havde stadig hele livet foran dig. Vi elsker dig! Vi elsker dig! Vi vil aldrig glemme dig," fortsatte opslaget.

Da tiden så kom til den falske begravelse i nær den belgiske by Liege, var der alligevel mødt en hel del venner og familie op. Alle klædt i sort, mens de ventede på at begravelsen skulle starte.

Og det her, at den vanvittige video stammer fra. For lige pludselig kommer en helikopter flyvende og lander på en mark.

Og til de fremmødtes store overraskelse træder David Baerten ud af helikopteren sammen med et kamerahold.

"Hej alle sammen. Velkommen til min begravelse," skulle David Baerten have sagt til de mange fremmødte, der løb ham i møde.

Der var dog også nogle af de fremmødte, der blev alt andet end tilfredse med stuntet og krævede en forklaring. Her fortalte David Baerten, at han ikke brød sig om den behandling, han havde fået af både familie og venner.

– Hvad jeg ser i min familie, gør ofte ked af det. I bliver aldrig inviteret til noget. Ingen ser mig. Vi er alle vokset fra hinanden. Det er derfor, jeg gav dem en livslektion og viste dem, at du ikke skal vente med at se nogen, indtil de er døde, siger David Baerten.

David Baerten har 165.000 følgere på TikTok, og han har ikke offentliggjort noget video endnu. Det har en anden TikToker, der var med til begravelsen.

Sponsoreret indhold