Viralt5. juni 2023

Backpacker mister arm i grusom ulykke

En backpacker fik amputeret sin venstre arm efter en uhyggelig ulykke, der indtraf, mens han arbejdede på en kvægfarm i Australien
23-årige Henry Dunn mistede sin arm, mens han var backpacker i Australien. 
23-årige Henry Dunn mistede sin arm, mens han var backpacker i Australien.
 Foto: Pr

Det skulle have været hans livs største eventyr. Men for 23-årige Henry Dunn var backpackereventyret tæt på at koste ham livet.

Den 23-årige mand var således tæt på at dø, efter han fik sin arm i klemme, mens han arbejdede på en kvægfarm i den australske ødemark.

Da han kom på hospitalet, så længerne ingen anden udvej end at amputere hans venstre arm.

Siden ulykken, der indtraf 15. november, har den britiske fyr langsomt forsøgt at vænne sig til sit nye liv.

Han deler flittigt billeder på sin instagramprofil, der viser hans fremskridt. Og så har han desuden opstartet en GoFundMe-indsamling, hvor frivillige kan donere penge til hans fortsatte vej tilbage til det nye liv.

Den grusomme ulykke indtraf, mens Henry Dunn arbejdede på en kvægfarm omkring 430 kilometer syd for den australske storby Darwin.

Mekanismen, der skulle holde et tungt hegn på plads, fejlede, hvilket resulterede i, at den 23-årige fyr kom slemt til skade med sin venstre arm.

Fordi han befandt sig så langt ude i den australske ødemark, var turen til hospitalet ikke bare pinefuld – den var også lang og dramatisk.

Henry Dunn skulle således både fragtes med fly og ambulance i 500 pinefulde kilometer, før han nåede frem til Royal Darwin Hospital.

Her konstaterede lægerne så, at hans venstre arm ikke stod til at redde.

Trods den alvorlige og livsændrende situation har den britiske fyr dog ikke mistet livsmodet. Han deler som nævnt ofte ud af sine fremskridt på sin instagramprofil, og her lægger han ikke skjul på, at han tager hele ulykken med et smil.

– Jeg er klar til denne rejse, lyder det blandt andet fra den 23-årige brite på Instagram.

Du kan følge hans liv her.

Sponsoreret indhold