Viralt6. september 2022

Amanda hænger aske og sæd om halsen på dig

For lidt over 600 kroner kan du få din egen sædhalskæde hos tiktokeren Amanda Booth
En halskæde med sæd i. Det er lige præcis, hvad Amanda Booth tilbyder i sin forretning.
En halskæde med sæd i. Det er lige præcis, hvad Amanda Booth tilbyder i sin forretning.
 Foto: TikTok/amandaldbooth

Hvis du kunne tænke dig at give eller modtage en pearl necklace har den canadiske Amanda Booth nu gjort den drøm del mere hygiejnisk – om end det ikke nødvendigvis er gjort lettere.

Amanda, der har knap 200.000 følgere på TikTok, reklamerer nemlig med at lave halskæder med folks tilsendte sæd – og det stopper faktisk ikke engang der.

Det fortæller hun til det radioprogrammet “Ringdal og Kristensen” på 24syv.

– Det startede egentlig som en efterspørgsel fra en kunde. Til at starte med var jeg faktisk lidt fornærmet, men efter at have forhørt mig på Facebook viste det sig, at flere efterspurgte det, forklarer Amanda Booth.

Når hun modtager de hvide dråber, mixer hun det med noget pulver og kværner hele molevitten. Når det så er størknet, er det muligt at lave halskæder ud af.

TikTokeren var i sidste uge i flere internationale medier for at forklare sit koncept. Det har hun blandt andet scoret 30.000-40.000 flere følgere på.

På sin profil skriver hun, at hun er ler-kunstner og forretningen startede da også før sædeventyret.

– Jeg tilbyder også folk at sende aske og brystmælk ind. Det er primært døde mennesker og dyr, som folk sender ind i askeform, siger Amanda Booth.

Og mens man måske lige kan forstå, hvorfor at folk vil have deres døde familiemedlemmer hængende om halsen, så kan det straks være sværere at forstå, hvorfor at man have ynglejuice hængende om halsen.

Men det bør man faktisk ikke, for det kan have flere formål, siger tiktokeren.

– Det er både folk, der vil give deres kæreste en gave eller måske vise sin frugtbarhed, der køber dem, siger Amanda Booth og tilføjer at flere fra BDSM-miljøet vil have fingre ihendes halskæder.

Vil man have fat i en halskæde koster de i omegnen af 110 canadiske dollar svarende til 628 kroner.

Sponsoreret indhold