Viralt19. juli 2023

83-årig dame chokerede alle med detaljer om sit sexliv med sin 37 år gamle mand – nu er de blevet skilt

Den aldrende dame har erstattet sin unge mand med en kat
Det er slut mellem Iris Jones og hendes 46 år yngre mand.
Det er slut mellem Iris Jones og hendes 46 år yngre mand.
 Foto: Iris Jones

Romancen mellem Iris Jones på 83 år og hendes 37-årige mand Mohammed er slut.

Parret er nemlig blevet skilt efter næsten tre års ægteskab.

Det skriver Daily Mail.

Iris Jones fra England og Mohammed fra Egypten fik flere til at måbe over ikke mindst den store aldersforskel på 46 år, men også fordi de var meget bramfri omkring deres sexliv.

Under deres ægteskab var de ikke blege for at dele detaljer om, hvordan den gamle krikke tøjlede sin unge hingst eller omvendt.

Her fortalte Iris Jones blandt andet, at "en hel tube glidecreme" blev brugt til at gøre hende "øm i sadlen", samt at hendes yndlingsstilling er doggystyle.

Faktisk gik det så vildt for sig, at Iris Jones ofte måtte på hospitalet efter en tur i lagnerne med Mohammed. Det betød, at hun måtte lave restriktioner for, hvor tit de kunne have sex.

Men nu er det altså slut med glidecreme, sadelsår, ned på alle fire og ture på hospitalet.

– Jeg elskede alting ved Mohammed. Men det blev hårdt arbejde. Vi plejede at have et godt sexliv, men i stedet for at have sex begyndte vi at skændes hele tiden om alt. Det var ikke noget for mig. Jeg er ikke en håbløs forelsket teenager. Jeg er 83, har hun fortalt.

I stedet har Iris Jones anskaffet sig en kat, som der ifølge den 83-årige dame ikke er nær så mange problemer med som sin eksmand.

– Jeg fik ham et par dage efter, Mohammed flyttede ud, og han er en perfekt ledsager. Han brokker sig aldrig og er meget stille og smuk at se på. Jeg elsker ham, siger Iris Jones.

Sponsoreret indhold