Viralt24. marts 2023

31-årig kvinde har to vaginaer: Bruger det ene hul til porno, det andet til babyer

Australske Evelyn Miller er født med to vaginaer og livmodere, og det er med at have tungen lige i munden, når der skal henholdsvis undfanges babyer og filmes content til hendes OnlyFans
Australske Evelyn Miller fortæller åbent og ærligt om at have to vaginaer på sin TikTok-profil. nbsp;
Australske Evelyn Miller fortæller åbent og ærligt om at have to vaginaer på sin TikTok-profil.
 Foto: TikTok / @evelynuncovered

31-årige Evelyn Miller har en anatomi, der ikke er som de flestes.

Den australske mor til to er nemlig født med to forplantningssystemer, og hun har gjort det til sin levevej at vise, hvordan det er at leve med to fødekanaler.

Fordi hun har to af hvert kønsorgan, betyder det ifølge Daily Star, at hun ikke kan bære en baby til termin, fordi pladsen bliver for trang, og hendes børn kommer også til verden via kejsersnit, da det fysiologisk ikke er muligt for hende at føde vaginalt.

Evelyn Miller og hendes bedre halvdel Tom har to børn, der er undfanget i hendes højre livmoder, og lægerne anbefaler nu parret, at deres tredje barn skal "flytte ind" i den venstre, da hendes højre livmoder ikke kan klare flere kejsersnit.

Derfor skal der da også lige dobbelttjekkes, når parret skal indspille videoer til Evelyns OnlyFans, for den 31-årige kvinde kan kun få i orgasmer i højre vagina, men babyen skal altså laves i den venstre.

På sin TikTok beskriver Evelyn, at hendes to skeder sidder side om side og minder om "to øjne, der stirrer på én".

– Da jeg havde min seksuelle debut, føltes sex altid anderledes fra gang til gang, fortæller Evelyn til Daily Star.

Hun opdagede dog først, at hun havde to sæt reproduktionssystemer, da hun blev gravid som 20-årig, og siden har hun med stor succes drevet en OnlyFans, der ifølge Daily Star har en månedlig indtjening på 464.547 kr.

Sponsoreret indhold