Rumi Carter

Fulde navn: Rumi Carter

Fødselsdato: 13. juni 2017

Familie: Beyoncé Giselle Knowles (mor), Shawn "Jay-Z" Carter (far), Blue Ivy Carter (søster: 07-01-2012), Sir Carter (tvillingbror: 13-06-2017)

Kendt fra: Børn af Beyoncé og Jay-Z

I juni måned 2017 blev kendisparret Beyoncé og Jay-Z forældre til et sæt tvillinger. Et amerikansk medie fik fingre i fødselsattesten, der afslører, at tvillingerne kom til verden ved kejsersnit den 13. juni 2017.

Tvillingernes fødselsattest afslører blandt andet, at de to små guldklumper kom til verden ved hjælp af kejsersnit. Og det var en vaskeægte kendis-læge, der hjalp de små guldklumper til verden.

Dr. Paul Crane fra Beverly Hills har blandt andet hjulpet Kim Kardashians North og Saint West til verden, han har hjulpet Kourtneys børn Reign, Penelope og Mason til verden, ligesom han også har assisteret, da Rob og Blac Chynas datter Dream kom til verden.

Fødselsattesten viser også, hvem af de to Jay-Z og Beyoncé-børn, der er ældst.

Ifølge dokumentet var det pigen Rumi, der først så dagens lys præcis klokken 05.13 om morgenen den 13. juni 2017. Lillebror Sir Carter fulgte dog trop få sekunder senere. Han er nemlig også født klokken 05.13.

Fødselsdokumentet afslører også, at de små tvillinger ikke har fået noget mellemnavn, men blot hedder Rumi og Sir Carter.  

Omverdenen fik det første glimt af tvillingerne, da 35-årige Beyoncé delte et billede af dem på sin Instagram-profil den 14. juli.

Billedet af de små guldklumper i armene på mor har på blot fem dage fået mere end ni millioner likes.

Beyoncé og Jay Z, 47, har i forvejen datteren Blue Ivy, der kom til verden 7. januar 2012.

Der har været meget snak om, hvad inspirationen bag tvillingernes navne har været, og i juli måned 2017 fortalte Beyoncés mor, Tina Knowles, hvordan datteren har fundet inspiration til Rumis navn.

Rumi er nemlig både navnet på en persisk poet fra det 13. århundrede, ligesom det også er et japansk pigenavn. Men det er altså poeten, der er inspirationen til Rumis navn. 

Det skriver Tina Knowles på Instagram. Her deler hun nemlig et stykke poesi fra poeten.

- Det her er poesi fra det 13. århundrede-poeten "Rumi". Det er ikke bare smukt, det er også logisk. Elsker nummer tre. Nogle gange er vi grunden til, at vi ikke kan finde kærlighed. Vi skal arbejde med os selv for at være hele, skriver Tina til billedet. 

Tina Knowles har generelt været ret åbenmundet de seneste dage omkring sin nye status som tvillinge-mormor. 

Forleden gav hun et interview til E!News, hvor hun fortalte lidt om tvillingerne. 

- De er vidunderlige, men det bedste er, at man kan give dem tilbage, fortalte en grinende Tina, der samtidig beviste, at hun har helt styr på mormor-humoren. 

Tidslinje: 

 

Find din favorit kendis her:

Close