Foto: All Over Press

Lea Hvidt Kessler

Fulde navn: Lea Hvidt Kessler

Fødselsdato: 1989

Familie: Romeo Hvidt Kessler(søn – december 2014), Linse Kessler(svigerinde), Ann(svigermor)

Partner: Mikkel Kessler (Gift 21. juni 2018)

Kendt fra: Model (Gift 21. juni 2018)

 

Den nyeste Kessler. Sådan kan man også beskrive den unge kvinde Lea, som ikke kun kan skrive model, performance-designer, blogger og forfatter på cv’et. Hun giftede sig med bokserikonet Mikkel Kessler den 21. juni 2018 i Firenze.

Bokseren Mikkel og Lea Kessler blev i december 2013 forældre til en lille søn. Mikkel Kessler blev i 2009 for første gang set med den ti år yngre Lea, og bokseren, som selv udtaler, at han er kendt for at bokse, ikke for sit privatliv, har altid værnet meget om sit kærlighedsliv.

Han ville derfor ikke indrømme, at parret så hinanden on/off. I 2011 inviterede mor Ann dog Mikkel Kessler til kamp, da hun i en artikel kom til at sige, at Mikkel Kessler og Lea Hvidt bare var bollevenner. For første gang måtte Kessler smide håndklædet i ringen og udtale sig om det allermest private af det private. Kærligheden til Lea Kessler.

- Sandheden skal frem. Nu vil jeg gerne fortælle den en gang for alle. Det var selvfølgelig ikke sjovt for Lea at se sig omtalt som min "bolleveninde". Det blev hun ked af, og jeg blev også ked af det. Hun er min kæreste, og det står jeg selvfølgelig ved, siger Mikkel Kessler til Ekstra Bladet i 2011, og fortæller også, at de to har set hinanden løst siden 2009, men først i 2011 er de blevet et fast par.  Parret bor i dag i Stenløse sammen med sønnen Romeo Hvidt Kessler.

- Han har tyvstjålet mit hjerte og beholdt det lige siden. Mikkel er en af danmarkshistoriens allerstørste sportsnavne og det bringer en masse med sig, også når man står i mit sted, som partner, skriver Lea Hvidt på sin blog ”Leahvidt.dk”.

Lea Hvidt elsker at være kreativ, og hun kunne i foråret 2015 fortælle, at hun i sommeren 2015 udkommer med en bog Det er en kreativ inspirationsbog til, hvordan man kan planlægge de begivenheder, som danskerne hvert år er en del af.

- Jeg kom på ideen, da jeg gik på barsel, fordi jeg tænkte, at jeg måtte have et projekt, jeg kunne gå op i, som også handlede om andet end baby, ble og amning, skriver modellen på bloggen.

 

Tidslinje:

 

Videoer