Kendte24. november 2021

Tre år undervejs: ”Medina the movie” kommer næste år

Ifølge Medina vil vi til næste år få et indblik i den terapi, som hun gennemgår
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Bagsiden af medaljen.

Den rummer ifølge popstjernen Medina rigtig mange forskellige ting, selvom hun nyder at være hele Danmarks popdronning. Og det har 38-årige Medina fortalt om ved flere lejligheder før.

Men til maj 2022 vil vi få syn for sagn, når en ny Medina-dokumentar kommer i biograferne. Det afslører sangerinden i podcasten ”Uden Filter”.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/danish_rainbow_awards_2021_pressefotograf_mikael_rieck_15.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Til foråret kommer Medina-dokumentaren - endda på det store lærred. (Foto: Mikael Rieck)

Filmen, som endnu ikke har en titel, men som Medina refererer til som ”Medina the movie”, har været under produktion i indtil videre tre år.

- Der er rigtig mange gode ting, og der er rigtig mange dårlige ting, fortæller Medina, da værterne Hav og Kamal spørger, om ikke det har været ”fucking hårdt” at være stor popstjerne, der konstant befinder sig i rampelyset.

- I filmen der kommer til maj, får man et meget tydeligt indblik i al den terapi, som jeg går i på grund af det. Alt fra traume- og PTSD-terapi på grund af medierne og stalkere, lyder det.

Ønsker det ikke for nogen

Medina har desuden sin søns fremtid i tankerne, når hun ser tilbage på livet på scenen.

- Der er også nogle sindssygt fantastiske ting, men det kommer ikke uden omkostninger. Så sent som i dag, har jeg lige sagt om min søn, at jeg ønsker da ikke, at han bliver musiker. Jeg ønsker faktisk ikke engang for min værste fjende, at de skal gå gennem nogle af de ting, jeg har været igennem.

Medina håber også at kunne sætte fokus på psykiske udfordringer med sin dokumentarfilm.

- Alle mennesker er ustabile. Der vil altid være et eller andet. Sådan er det, for vi har jo alle sammen følelser. Og det er jo det, vi skal lære at administrere.

Privat danner Medina par med Malo Chapsal. Parret, der mødte hinanden i 2018, og blev gift året efter, har sammen sønnen Tyler Rose.

Sponsoreret indhold