Streaming31. marts 2023

Wowza! "Euphoria"-stjernen Sydney Sweeney deler frække bikinibilleder

Den amerikanske skuespillerinde viser sine fantastiske former frem i fræk fotoserie
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Sydney Sweeney medvirker i den første sæson af hitserien "The White Lotus".
 Video: HBO Max

LÆS OGSÅ: Sydney Sweeney har de bedste patter i Hollywood

Hvis du ikke allerede har set den 25-årige Sydney Sweeney i hitserier som "Euphoria" og "The White Lotus", så kan det være, at disse billeder kan lokke dig til at trykke play.

Sweeney er bedst kendt for at spille rollen som cheerleaderen Cassie Howard, men det populære stjerneskud har tidligere meddelt, at der ikke er penge nok i skuespillerarbejdet.

Det er måske årsagen til, at hun har kastet sig ud i et kreativt samarbejde med badetøjsvirksomheden Frankies Bikini, som forleden kunne afsløre nye billeder af den labre skuespiller på Instagram.

Sweeney har tidligere fortalt magasinet Elle, at hun altid har drømt om at skabe sin helt egen linje af badetøj, fordi hun "altid render rundt i en bikini".

- Jeg voksede op nær vandet, forklarer hun til modemagasinet og fortsætter:

- Hvis jeg ikke svømmede i en sø eller i havet, så stod jeg på vandski eller prøvede at surfe.

Men selvom Sweeney utvivlsomt ligner en milliard, så er hun fast besluttet på at få fans og følgere til at forstå, at hun er meget mere end et pretty face.

I et interview med The Sun fra 2019 talte hun ud om sit forhold til sin krop og om, hvordan hun gennem hele sin karriere har oplevet, at der er overdreven fokus på kroppen.

Her fortæller hun også, at den største misforståelse om hende er, at "jeg har store bryster, jeg er blond, og det er alt, hvad jeg har".

Sydney Sweeney er lige for tiden i fuld gang med at indspille til en kommende film i fornemt selskab med "Top Gun Maverick"-stjernen Glen Powell.

"The White Lotus" og "Euphoria" kan begge streames på HBO Max.

Sponsoreret indhold