Streaming13. august 2022

Voldsomt uheld i Norge: Tv-stjernen James May måtte på hospitalet

Kørte direkte ind i en mur under optagelserne til et nyt afsnit af kultserien "Grand Tour" - har brækket mindst et ribben
De er hver for sig kæmpe tv-stjerner både i hjemlandet storbritannien og resten af verden.
De er hver for sig kæmpe tv-stjerner både i hjemlandet storbritannien og resten af verden. Dog er det nok mest ballademageren Jeremy Clarkson (t.v.), som mange kender. Men også Richard Hammond - "Hamster" - og James May kaldet "Captain Slow" (og som her ses helt til højre, red.) har sat deres fingeraftryk på først "Top Gear" og i dag "Grand Tour".
 Foto: Vito Corleone / SOPA Images/Sipa USA

Tv-optagelser til endnu en sæson af det populære bilshow "Grand Tour" var forleden ved at gå helt galt for en af dets tre tv-stjerner.

Ifølge flere britiske medier kørte 59-årige James May nemlig direkte ind i en granitmur, mens holdet var i gang med et ræs igennnem en norsk tunnel tæt på Tromsø.

I første omgang frygtede filmholdet, at den britiske tv-personlighed var kommet meget alvorligt til skade, da han blødte og klagede over smerter i nakken og hovedet.

Han måtte derfor en tur på hospitalet, hvor man hurtigt fandt ud af, at skaderne begrænsede sig til mindst et brækket ribben.

Det er dog ikke første gang, at holdet - der tidligere lavede det endnu mere populære tv-show "Top Gear" - er kommet i problemer.

Hele to gange har medværten Richard Hammond, 52, været involveret i meget alvorlige trafikulykker, som nemt kunne have kostet ham livet.

Derimod er den mest kontrovertielle og ældste af de tre, 62-årige Jeremy Clarkson, indtil videre sluppet fra de værste skader.

Man kan se tidligere afsnit af "Grand Tour" på Amazon Primevideo.

Sponsoreret indhold