Streaming18. juli 2022

“Vi drukner i rod”: Familie trådte på Lego, uanset hvor de gik

I aftenens afsnit af TV 2-programmet “Vi drukner i rod”, er det især mængden af børneting, der er familiens store problem
Christina Pedersen har bedt om hjælp til at få styr på hjemmet og få ryddet op. nbsp;
Christina Pedersen har bedt om hjælp til at få styr på hjemmet og få ryddet op.
 Foto: Anders Brohus / Tv2

Vi kender alle, til den nærmest umenneskelige smerte man får, når man kommer til at træde på en Legoklods. Forestil dig så, at du, for hvert skridt du tager, er bange for, at der kommer den stødende smerte ned i hælen, fordi du igen har trådt på en.

Sådan havde familien Pedersen fra Skibby det, før Lene Beier og hendes hold kom dem til undsætning i aftenens program af “Vi drukner i rod”. Et program, der efter Tour de France, er det mest sete program i sidste uge.

Svimlende mængder

Christina på 44 år samt datteren Julie på 14 og sønnen Jakob på 10 havde selv opgivet at få ryddet op i deres 100 kvadratmeter store rækkehus, der flød over med alt fra perleplader til legetøj.

Især sønnens Legoklodser var en kilde til meget rod. Hele 58.836 stykker Lego havde 10-årige Jakob samlet igennem sit liv. Skal man tro på hans mor, er han også en rigtig legonørd.

Derudover havde familien fået samlet blandt andet 452 legetøjsbiler, 166 perleplader, 207 dvd’er og 177 bamser, der stod og samlede støv.

Artiklen fortsætter efter billedet …

Familien får sig noget af et chok, da Lene Beier præsenterer dem for alle deres ting. 
Familien får sig noget af et chok, da Lene Beier præsenterer dem for alle deres ting.
 Foto: Anders Brohus / Tv2

Kæmper

Støvet var et problem for familien, da datteren Julie lider af støvallergi. Derudover kæmpede hun også med ordblindhed og talblindhed, mens lillebror er født med en hjertefejl, ser dårligt på det ene øje og har, hvad hans mor kalder for en “krøllet” tankegang.

Men i aftenens afsnit får familien en hjælpende hånd fra Lene Beier og hendes team. Her bliver der ryddet op, sorteret og klargjort, så familien forhåbentlig kan få et bedre liv.

Hvordan det går familien, kan du se i aften klokken 20 på TV 2 eller allerede nu på Tv2 Play.

Sponsoreret indhold