Streaming19. december 2023

Verden har set Christopher over 45 millioner timer i ”A Beautiful Life”

En ny Netflix-opgørelse slår en tyk streg under, at den danske musikers hovedrolledebut var en succesfuld en af slagsen
Christopher spiller i "A Beautiful Life" over for Inga Ibsdotter Lilleaas. Ifølge nye tal for Netflix blev filmen set over 45 millioner timer i det første seks måneder af 2023. Det er ganske pænt, når man tænker på, at filmen først havde premiere
Christopher spiller i "A Beautiful Life" over for Inga Ibsdotter Lilleaas. Ifølge nye tal for Netflix blev filmen set over 45 millioner timer i det første seks måneder af 2023. Det er ganske pænt, når man tænker på, at filmen først havde premiere 1. juni.
 Foto: Netflix

Den gik nummer et i verden kort efter sin premiere, og derfor er det ikke underligt, at ”A Beautiful Life” er den mest sete danske film på streamingtjenesten Netflix i år.

I hvert fald i årets første seks måneder.

Som noget helt nyt, vil Netflix hvert halve år komme med en rapport over, hvor meget tjenestens indhold er set, og den første rapport af slagsen er for nylig offentliggjort.

Selv om tallene altså blot strejker sig fra januar til og med juni, så ligger den danske film højt oppe på listen trods den sene premieredato.

Listen indeholder mere end 18.000 film og serier, som er set på Netflix i årets første seks måneder, og her skal man altså helt op på plads nummer 345 for at finde ”A Beautiful Life”.

Filmen, som man lidt friskt kan kalde en jysk udgave af ”A Star is Born”, havde først premiere 1. juni, men nåede på den korte opgørelsestid at blive set hele 45.700.000 timer.

Det svarer til 1,9 millioner dage.

Det er ganske pænt, når man sammenligner med de nærmeste titler på listen.

Her er blandt andet flere sæsoner af ”Venner”, som må siges at have flere spilleminutter end de knap 100 minutter, som Christopher og Inga Ibsdotter Lilleaas underholder seerne i i musikfilmen.

Af samme grund gør Netflix opmærksom på, at det trods den nye type rapport fortsat er bedst at sammenligne indhold på Netflix med den specieltproducerede top-10 over mest populære indhold.

Sponsoreret indhold