Streaming22. marts 2023

Vækker opsigt: Derfor har Selena Gomez brudekjole på

Sangeren og skuespilleren vakte opsigt i New York Citys gader, hvor hun rendte rundt i et stort skrud af en brudekjole

Selena Gomez i brudekjole under optagelser til "Only Murders in the Building"

Det er ikke fordi, seneste nyt om Selena Gomez' kærlighedsliv er gået din næse forbi.

For synet af den 30-årige sanger og skuespiller, der løber rundt i en brudekjole på gaden i New York City, kunne ellers få tankerne hen på, at Gomez er på vej mod alteret.

Ifølge Daily Mail er anledningen til brudekjolen dog en helt anden: Den amerikanske stjerne er nemlig i fuld sving med at indspille tredje sæson af "Only Murders in the Building", og brudekjolen giver således et hint om, hvad der kommer til at ske i den populære Disney+-serie.

Den brudekjoleklædte Selena Gomez er flankeret af skuespilkollegerne Martin Short og Steve Martin. Trioen kommer løbende ud af en bygning og hen til en taxa, mens de vifter febrilsk med armene. Du kan se alle billederne af Selena Gomez i brudekjole i galleriet øverst i artiklen.

Selena Gomez, der var den første kvinde til at opnå 400 mio. følgere på Instagram, har for tiden mest trukket overskrifter, fordi fans er besatte af hendes beef med Hailey Bieber. Men nu fokuserer Gomez altså på at indspille serie – og ikke på, om der falder kommentarer om hendes øjenbryn og kropsfacon.

De to første sæsoner af "Only Murders in the Building" kan ses på Disney+

Sponsoreret indhold