Streaming26. august 2022

Undrede du dig også? Derfor var forældrene ikke med, da Patrick blev gift ved første blik

Patrick Kim Jensen havde hverken sin mor eller far med til bryllup. Her er forklaringen
Patrick Kim Jensen blev her til aften gift med Olivia Bak-Christensen i DR1's sæsonpremiere på "Gift ved første blik". Men hans forældre glimrede ved deres fravær.
Patrick Kim Jensen blev her til aften gift med Olivia Bak-Christensen i DR1's sæsonpremiere på "Gift ved første blik". Men hans forældre glimrede ved deres fravær.
 Foto: DR/ Theis Mortensen

Glæden var jordens gæst, da Patrick Kim Jensen sagde ja til at ægte og ære Olivia Bak-Christensen i sæsonpremieren på DR-hittet ”Gift ved første blik”.

Patricks familie var dog stærkt underrepræsenteret. Gommen havde således kun sin søster og svoger med til ceremonien og i aftenens udsendelse antyder Patrick, at hans forældre ikke er en del af hans liv.

Ekstra Bladet har talt med gommen, og over for avisen bekræfter han, at han har afskåret forældrene for længe siden.

- Der har været en masse svigt med bl.a. alkohol indblandet, og jeg har haft en masse udfordringer, som jeg ikke skulle have haft. Jeg er blevet presset omkring en masse ting, jeg ikke skulle være presset omkring. Der har været noget omsorgssvigt eller noget i den dur, fortæller Patrick Kim Jensen til avisen.

Det er tung fortælling, og derfor nåede han da heller ikke at dele sin familiehistorie med sin nye frue.

- Jeg nævnte over for Olivia, at jeg kun havde min søster og svoger med til brylluppet, men ellers talte vi ikke rigtig om det. Der var så meget, vi skulle nå, så ud over det, der siges kort i programmet, kom vi helt fra det. Jeg tror faktisk ikke, at jeg nåede at uddybe det over for hende på det tidspunkt, siger Patrick Kim Jensen.

Patrick Kim Jensen og Olivia Bak-Christensen sagde ja til hinanden i sæsonpremieren af "Gift ved første blik" på DR. 
Patrick Kim Jensen og Olivia Bak-Christensen sagde ja til hinanden i sæsonpremieren af "Gift ved første blik" på DR.
 Foto: DR

Artiklen fortsætter under billedet ...

Til BT fortæller Olivia Bak-Christensen, at hun fik et godt førstehåndsindtryk af Patrick.

- Patrick virkede meget åben og smilende og fik mig hurtigt til at føle mig tryg. Det var dejligt, at det gik så nemt, siger hun til avisen.

I interviewet fortæller hun desuden, at hun førhen levede i et dårligt forhold, og da det sluttede efter fire år, søgte hun trøst i at spise.

Det resulterede i en vægtstigning på 25 kilo og en medtaget selvtillid.

- Jeg havde det ikke godt med mig selv. Jeg gik i stort, løst tøj og undgik at se mig selv i spejlet, og sådan skal det jo ikke være, og derfor besluttede jeg at gøre noget ved det.

Siden har hun tabt sig og håber, at hun måske kan være en inspiration for seerne, når de i bedste sendetid de næste uger følger med i deres arrangerede ægteskab.

Sponsoreret indhold