Streaming4. september 2023

Tv-serien "Sunday" sætter punktum: Nu er det slut

Melvin Kakooza har spillet sine sidste scener som Sunday i tv-serien efter samme navn
Melvin Kakooza
Det bliver et foreløbigt farvel til Melvin Kakoozas højtelskede karakter Sunday, når der bliver sat punktum for serien under samme navn 8. september.
 Foto: Gregers Overvad

Den 8. september ruller to afsnit af tv-serien "Sunday" over skærmen, og det bliver et foreløbigt punktum.

Serien med Melvin Kakooza i hovedrollen som "Sunday" afsluttes nemlig efter fire sæsoner og fire specials.

Det skriver YouSee i en pressemeddelelse.

- Sunday har på mange måder været med til at definere mig i branchen - særligt som skuespiller, siger Melvin kakooza.

- Jesper Rofelt (red. instruktør på Sunday) har samtidig fået serien til at leve meget mere, end jeg troede var muligt. Det har været særligt fedt at se, hvordan serien er kommet ud til fodbold-Danmark, og hvor mange der kan genkende karaktererne i deres lokale klub eller forening, siger han.

Serien har været elsket af tusindvis af danskere og har haft besøg af en lang række stjerner, der har været med til at sætte deres præg på serien.

Jonas og Sunday
Karaktererne Jonas (You’re-an-ass) og Sunday har måske siddet side om side for sidste gang, når de to særafsnit har haft premiere.
 Foto: PR

Og de to nye særafsnit bliver ingen undtagelse.

- Det har igen været en fryd at optage med alle de gode venner, som man efterhånden kender godt gennem serien, udtaler Melvin Kakooza.

- Men vi kan i denne omgang også byde velkommen til flere nye spændende ansigter samt en lille udvidelse af familien Sunday. Det er bestemt med til at gøre denne omgang særlig interessant - og sjov.

- Med det sætter vi et foreløbigt punktum for serien, men hele holdet, lige fra skuespillere til dem bag kameraet er blevet så tætte, at det nok ikke kan udelukkes, at vi en dag får Sunday og FC Fredericia at se igen, slutter han.

De to nye særafsnit har premiere 8. september og kommer til at vare 20 minutter.

Sponsoreret indhold