Streaming25. august 2022

Trailer til "Pinocchio" er landet

Historien om dukken, der ville være en rigtig dreng, kommer i en live action-udgave
Tom Hanks spiller rollen som dukkemageren Geppetto.
Tom Hanks spiller rollen som dukkemageren Geppetto.
 Foto: Nipi/Backgrid/Ritzau Scanpix

Der er torsdag kommet en trailer til den kommende live action-film om dukken Pinocchio.

Den gamle tegnefilm er oprindeligt fra 1940, men får nu en genfødsel ligesom mange af Disneys andre klassikere som for eksempel "Løvernes Konge", "Junglebogen" og "Skønheden og Udyret".

"Pinocchio" handler om dukkemageren Geppetto, der laver en trædukke, som han kalder for Pinocchio. Gepetto ønsker, at dukken bliver en rigtig dreng.

Det ønske opfyldes delvist, da en fe gør Pinocchio levende, men han bliver først en rigtig dreng, når han har lært ikke at lyve.

Og lyver han, får han en lang næse.

I hovedrollen som dukkemageren Geppetto ses Tom Hanks, mens Benjamin Evan Ainsworth lægger stemme til Pinocchio.

Seerne kan også se frem til gensyn med Jesper Fårekylling, som Joseph Gordon-Levitt lægger stemme til. Og mon ikke han også synger "Når Du Ser et Stjerneskud", som er kendt fra netop "Pinocchio".

Bag kameraet står Roberts Zemeckis, der har lavet film som "Cast Away", "Tilbage til Fremtiden" og "Forrest Gump", hvor sidstnævnte indbragte ham en Oscar-statuette.

"Pinocchio" stammer fra en italiensk børnebog og udkom også i en italiensk udgave tilbage i 2019, men nu har Hollywood og Disney taget fat i den og kaster lidt stjernestøv over filmen.

"Pinocchio" kommer allerede på streamingtjenesten Disney+ den 8. september.

Sponsoreret indhold