Streaming7. februar 2023

Theis Midé Erichsen taler ud om stor sorg: Mistede sin nyfødte søn

Den mellemste Beha-bror Theis Midé Erichsen afslører, at han og kæresten Ida har mistet et barn
Theis Midé Erichsen fortæller om den store sorg, der ramte ham og kæresten Ida, da de mistede deres nyfødte søn, i programmet "Den sidste breddegrad". 
Theis Midé Erichsen fortæller om den store sorg, der ramte ham og kæresten Ida, da de mistede deres nyfødte søn, i programmet "Den sidste breddegrad".
 Foto: Hanne Juul

I aftes kunne vi se brødrene Emil, Theis og Alfred Midé Erichsen tage de første spæde skridt hen imod den store ekspedition, hvor brødrene skal gå til Nordpolen i programmet ”Den sidste breddegrad”, som bliver vist på TV 2.

Men tvivlen nager den mellemste bror, Theis, forud for ekspeditionen. Hans kæreste Ida er nemlig i lykkelige omstændigheder, og derfor er han meget i tvivl om, hvorvidt han skal tage med.

Det har ikke været nemt for Theis og Ida at stifte familie, fortæller Theis i udsendelsen, da de tre brødre sidder rundt om bålet og skal præsentere den betydningsfulde ting, de har valgt at tage med til åndedrætstræning.

Theis Midé Erichsen danner par med Ida Svarre, som han har sønnen Nis og datteren Rita sammen med. 
Theis Midé Erichsen danner par med Ida Svarre, som han har sønnen Nis og datteren Rita sammen med.
 Foto: Krestine Havemann

Emil har taget en stor klump rav, som for ham symboliserer taknemmelighed. Alfred har taget morfars lommekniv med, for hos morfar kunne man altid komme og koble helt af og bare være. Theis har medbragt den ring, Ida fik, da hun i 2020 fødte deres ældste søn Nis.

- Den er bare sådan et billede for mig på mit liv de sidste par år, som har været en enorm omvæltning fra det her drengerøvsagtige liv ude på en sejlbåd til at komme hjem og lige pludselig var verden anderledes, siger han og fortsætter:

- Jeg skulle have nogle børn – det ønskede jeg virkelig, virkelig meget, og så tog det lidt tid at få Nis. Men han er her nu, og han bliver to om halvanden uge.

Nis er dog ikke den eneste, Ida og Theis er forældre til. Siden optagelserne er de blevet forældre til datteren Rita, men inden Rita kom til verden, oplevede parret den største sorg, der kan ramme en forælder.

- Så er der en lillebitte diamant ekstra, som er for den søn, mig og Ida fik, som ikke klarede den hele vejen, fordi han blev født lidt for tidligt, fortæller Theis.

- Det var en fin lille dreng, som var rigtig og helt rigtigt skabt og det hele, men det var bare en lillebitte smule for tidligt til, at han skulle overleve. Så han sidder i den lille diamant. Og så er der Nis, der sidder i den store fine perle, der er heroppe, forklarer han i udsendelsen.

Idas graviditet og deres triste historik er årsagen til, at Theis er kommet i tvivl, om han skal tage med sine to brødre på den tur, de så længe har drømt om at føre ud i livet.

Du kan se andet afsnit af ”Den sidste breddegrad” på TV 2 Play.

Sponsoreret indhold