Streaming12. februar 2024

Sharin Foos datter bor i USA: - Det er selvfølgelig et savn

Sangerens hjerte banker både i Danmark, hvor hun selv bor, og i Amerika. Hun forsøger at få det bedste fra begge steder
Det kan virke uoverskueligt at have en 15-årige datter hele 9.000 kilometer væk, men Sharin Foo, 50, får det til at lykkes.– Der har været tidspunkter, hvor det har været sværere, men lige nu, er der god synergi i de to steder.
Det kan virke uoverskueligt at have en 15-årige datter hele 9.000 kilometer væk, men Sharin Foo, 50, får det til at lykkes.– Der har været tidspunkter, hvor det har været sværere, men lige nu, er der god synergi i de to steder.
 Foto: Hanne Juul

En tur over Atlanten er nødvendig, når Sharin Foo skal besøge sin 15-årige datter.

Molly bor nemlig i Los Angeles med sin far, mens Sharin Foo bor med sin mand i Danmark.

– Jeg rejser frem og tilbage mellem Danmark og USA. Jeg har stadig en tilknytning og et hjem i Los Angeles, hvor min datter går på High School. Så jeg har sådan et liv, hvor jeg er begge steder, siger 50-årige Sharin Foo til SE og HØR.

Det kan virke ret umenneskeligt med den lange distance til hendes datter.

Sarah Grünewald, Sharin Foo, Anne Sofie Espersen, Sarah Bro, Geeti Amiri, Esben Dalgaard, Rico Coker, Adam Duvå Hall og Albert Rosin Harson sammen med master Shi Heng-Yi i 'Shaolin'.
Udover Sharin er Sarah Grünewald, Anne Sofie Espersen, Sarah Bro, Geeti Amiri, Esben Dalgaard, Rico Coker, Adam Duvå Hall og Albert Harson også med i Shaolin”.
 Foto: Andre Blinkilde/TV 2

– Det er sådan det er lige nu. I foråret 2023 var jeg på orlov og var et halvt år i Los Angeles. Jeg forsøger at balancere de to hjem, forklarer Sharin, som selv har boet i USA i 17 år.

For fem år siden valgte hun at flytte tilbage til Danmark, mens hendes datter blev boede hos sin far – Sharins eksmand, den amerikanske musiker Greg Edwards, i Los Angeles.

– Det giver selvfølgelig et savn, det er klart. Men det er også en enormt god synergi at være i. Nu skal jeg til L.A 31. januar, og det er super dejligt tidspunkt at tage til Los Angeles på. Så på den måde supplerer de to steder hinanden utrolig godt, siger musikeren.

OPGAVE: Pressemøde på tv-programmet ShaolinHer : Sharin FooSTED: TV 2, Teglholmen 16.JOURNALIST: Sara Nørgaard og Karina DidriksenFOTOGRAF: Hanne JuulDATO: 20240118
Sharin Foo lærte i ”Shaolin”, at det ikke er nødvendigt at lave alt på en gang.– Vores Master, Sheni spurgte, hvorfor man i den vestlige verden altid har så travlt med at gøre alle ting på en gang. Han sagde: ”Når du gør noget, så vær i det og giv det opmærksomheden!
 Foto: Hanne Juul

Gift på Fanø

Hjemme i Danmark blev hun sidste år gift med Christoffer Emil Bruun.

Det skete en smuk sommerdag i Sønderho på Fanø, hvor hun sagde hun ja til sin kæreste gennem fire år.

– Der havde vi 100 gæster, og blev viet i Sønderho kirke, lyder det fra den nygifte sanger.

Christoffer Bruun er ny kronikredaktør på Politiken.
I sommer sagde Sharin ja til at gifte sig med 51-årige Christoffer Emil Bruun, som hun har kendt i fire år.De har tilsammen fire børn, tre drenge og en pige, der alle er store. Begge har været gift før. Sharin Foo var fra 2007 til 2015 gift med den amerikanske musiker Greg Edwards.
 Foto: Ritzau Scanpix/acob Ehrbahn/Politiken

Festlighederne varede en hel weekend, da flere af gæsterne kom fra udlandet, og Sharin Foo er lykkelig over, at hun atter kan kalde sig ”fru”.

– Vi har mødt kærligheden igen, og det er vi lykkelige over, siger Sharin Foo, der sammen med sin mand er ved at renovere en lejlighed på Christianshavn, som de flytter ind i til marts.

OPGAVE: Pressemøde på VOICE med dommerne Sharin Fo, LOC, Lene Nystrøm og Xander samt ny vært Felix Smith.STED: PumpehusetDATO: 09032012JOURNALIST: Malan JoensenFOTOGRAF: Hanne Juul -
Sangeren har tidligere været dommer i ”The Voice” sammen med Lene Nystrøm, Xander og L.O.C. Her i 2012.
 Foto:Hanne Juul

Hun underviser på det rytmiske musikkonservatorium, men er også stadig ude og optræde.

– Jeg laver stadig The Raveonettes. Vi skal på tour til juni og har nogle udgivelser i år, forklarer Sharin, der samtidig har et band med sin søster, der hedder Søstr.

Sponsoreret indhold