Streaming21. juni 2022

Se det første klip fra "Alle for fire": Ny Mick Øgendahl-film på vej

En stjernespækket film rammer til august biograferne, når "Alle for fire" har premiere, men allerede nu kan du få en smagsprøve
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Se den første scene af den nye film "Alle for fire", der har premiere 11. august 2022.
 Foto: Nordisk Film

Den dumdristige brødreduo er tilbage, når Mick Øgendahl som Ralf spiller overfor Anders W. Berthelsen, der denne gang har rollen som Timo i "Alle for fire".

Men de er ikke de eneste stjerner på rollelisten.

Jon Lange er tilbage som Martin, ligesom Louise Andersson atter er at finde som Timos (ret utilfredse) kæreste Lonnie.

Gordon Kennedy er tilbage som politimanden Toke, og i de øvrige roller ser vi blandt andre Stephania Potalivo, Lars Ranthe, Hella Joof, Rasmus Botoft, Esben Dalgaard, Anna Stokholm, Mikkel Vadsholt, Rasmus Hammerich og Ulf Pilgaard.

Og hvis du synes, de to brødre var uforbederlige i de øvrige tre film i serien, så har du ret. For denne gang laver de deres mest dumdristige kup nogensinde.

I "Alle for fire" møder vi Timo og Ralf, mens alt ånder fred og idyl. De hænger ud med deres gamle ven Martin, der har lagt sin fortid som politimand bag sig og har fået job i hospitalsvæsenet.

Timo er flyttet ind hos kæresten Lonnie igen, og hans og Ralfs små kup kører som smurt. Lige indtil den dag Timo opdager, at Lonnies fremtidsplaner ikke involverer ham længere! Timo får nu brug for alle kneb - og i særdeleshed Ralf og Martin, hvis han skal vinde Lonnie tilbage.

Et kup, der bliver deres mest dumdristige kup nogensinde.

Filmen, der er instrueret af Rasmus Heide, der også står bag filmsucceserne "Blå mænd" og "Julefrokosten", har premiere 11. august.

Se den første scene fra "Alle for fire", hvor de to brødre Ralf og Timo diskuterer om en delfin er en fisk.

Sponsoreret indhold