Streaming5. september 2022

Se billederne: De skal spille prins Willian og Kate Middleton i ny sæson af "The Crown"

Tre unge stjerneskud er fundet til at spille rollerne som det royale Cambridge-par i sjette sæson af Netflix-serien "The Crown"
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
"The Crown" kan streames på Netflix.
 Video: Aller Media

Der er nok mange, der sidder derude og glæder sig intenst til november.

Her rammer den femte sæson af dramaserien "The Crown" nemlig Netflix, men der er faktisk allerede nu meget god grund til at glæde sig til seriens sjette sæson.

Fredag kunne streaminggiganten bekræfte, hvilke unge stjerner der skal spille rollerne som en ung prins William og en ung Kate Middleton. Det skriver Deadline.

Det er den 16-årige Rufus Kampa, der skal spille prinsen i sine teenageår. Han vil være at spotte i afsnit, der fortæller historien om, hvordan det britiske kongehus håndterede prinsesse Dianas tragiske død.

Herefter bliver rollen overtaget af den 21-årige Ed McVey, der skal spille William i de tidlige 20'ere.

Til at udfylde prinsesseskoene er det nytilkommeren Meg Bellamy, der skal spille rollen som en ung Kate Middleton.

Endelig fundet

Det har ellers været noget af en problematisk castingrejse for "The Crown"-producerne.

Det har nemlig taget lang tid at finde de helt rigtige skuespillere til rollerne, men det lykkedes langt om længe efter et opslag til et såkaldt åbent casting call, hvor både Rufus Kampa og Meg Bellamy sendte hjemmeoptagelser i håb om at score rollerne.

Alle tre skuespillere får dermed deres tv-debut, når sæson seks har premiere, for selvom de alle tre har lavet teater, så har ingen af dem før medvirket i tv-optagelser.

Det forventes, at den kommende sæson også sætter fokus på den tid, hvor prins William og Kate Middleton mødte hinanden.

Prins William og Kate Middleton i 2008.
Prins William og Kate Middleton i 2008.
 Foto: Pool/Reuters/Ritzau Scanpix
Cambridge-parrets officielle forlovelsesportræt fra 2010.
Cambridge-parrets officielle forlovelsesportræt fra 2010.
 Foto: Zz/AP/Ritzau Scanpix

Det skete, mens de begge læste på St. Andrews Universitet i Skotland tilbage i 2001. Parret blev først gift i april 2011.

Men inden vi får lov til at opleve de nye stjerner, kan vi se frem til at se Imelda Staunton ("Harry Potter & Fønixordenen") som dronning Elizabeth, mens prinsesse Margaret spilles af Lesley Manville ("Maleficent"), prins Philip spilles af Jonathan Pryce ("The Two Popes"), prinsesse Diana spilles af Elizabeth Debicki ("The Great Gatsby") og prins Charles spilles af Dominic West ("The Affair").

"The Crown" sæson 1-4 kan streames på Netflix. Sæson fem forventes at have premiere i november, mens sjette sæson forventes at have premiere i 2023.

Se et klip fra "The Crown" øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold