Streaming18. august 2023

Sarah Mahfoud opslugt af ”Forræder”: – Når kameraerne slukkede, skrev jeg noter på værelset

Deltagernes sparsomme fritid under optagelserne til ”Forræder” blev også brugt på spillet, afslører Sarah Mahfoud. De kunne slet ikke lade være
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Sarah Mahfoud fortæller: Sådan blev sejren fejret.
 Video: Lars H. Laursen / journalist: Oliver Preben Jørgensen

De medvirkende i underholdningsmysteriet ”Forræder” har en del alenetid om aftenen, når kameraerne er slukkede, og de skal meget af tiden opholde sig på deres værelser.

LÆS OGSÅ: "Forræder"-reglerne, du ikke hører: Det var forbudt for deltagerne

Men spillet er langt fra pauset, fortæller Sarah Mahfoud til SE og HØR.

– Jeg tænker rigtig mange ting. Tanker kører gennem hovedet, scenarier udspiller sig … om hvordan jeg vil spille, og hvor loyal jeg kan være, beskriver bokseren.

Flere af de medvirkende har fortalt om de mange regler, der var for dem, mens optagelserne stod på. Især når kameraerne ikke optog, var produktionen strikse med, hvad deltagerne måtte.

Sarah Mahfoud får dannet en slags alliance med Oscar Bjerrehuus og Johannes Nymark.
Sarah Mahfoud får dannet en slags alliance med Oscar Bjerrehuus og Johannes Nymark.
 Foto: Lotta Lemche, TV 2

– Vi måtte kun snakke sammen, når der var kameraer. Så når jeg sad på mit flotte slotsværelse, skrev jeg noter og prøvede at regne ud, hvem forræderne var, fortæller Sarah Mahfoud, der brugte meget lidt af sin fritid på at læse bøger eller hvad der ellers var af få muligheder for adspredelse.

– Man er så inde i det og vil så gerne finde ud af, hvem det er, forklarer hun og tilføjer:

– Og fjernsynet på værelset virkede ikke.

Det blev også til lidt træning i form af burpees på grunden, mens kameraet rullede. Sarah måtte dog ikke løbe en tur rundt om slottet.

– Vi skulle ligesom blive i den der boble.

Hele castet af 18 kendte danskere og deres spilleder, Lise Rønne.
Hele castet af 18 kendte danskere og deres spilleder, Lise Rønne.
 Foto: Lotta Lemche

Når det som deltager var tid til at forlade programmet, stod en psykolog klar til at tale om de tillidsbrud, der er en stor del af spillet, når der bliver løjet til højre og venstre.

– Det synes jeg er rigtig fint, for man kan se, at folk bliver påvirket. Det er hårdt at være med. Det er jo ikke et brætspil, det er relationer, og der er nogen, man har fået et tæt bånd med.

– Produktionen forsøgte at holde sig passiv, så vi var bare os. Hvis det blev svært, vidste vi, der var en at række ud til, siger bokseren, der dog ikke benyttede sig af psykologen udover de obligatoriske samtaler for alle deltagerne.

– Jeg synes, det var sjovt. Jeg tager det ikke med mig. Det var en fed oplevelse.

Sponsoreret indhold