Streaming22. februar 2023

Salget brager afsted – "Avatar: The Way of Water" overhaler "Titanic"

Hvis du har set den nyeste "Avatar"-film i biografen, er du bestemt ikke den eneste. Filmen har nemlig overhalet en af historiens mest populære film målt på antallet af solgte biografbilletter
"Avatar"-instruktøren James Cameron har tidligere fortalt, at indtjeningen fra "The Way of Water" har gjort således, at fans kan se frem til flere "Avatar"-film. nbsp;
"Avatar"-instruktøren James Cameron har tidligere fortalt, at indtjeningen fra "The Way of Water" har medvirket til, at fans kan se frem til flere "Avatar"-film.
 Foto: Ritzau Scanpix

Det er ikke mange måneder siden, at den nyeste "Avatar"-film "The Way of Water" for første gang rullede over det store lærred.

For efter 13 års ventetid kunne de mange "Avatar"-fans endelig strømme til biograferne, og noget tyder på, at de har gjort det i stor stil.

"The Way of Water" har nemlig netop overhalet en anden James Cameron-klassiker "Titanic" på listen over de mest indtjenende film, skriver The Hollywood Reporter.

Nærmere bestemt har filmen hevet over 2,2 milliarder dollar hjem på billetsalget, og det betyder, at sci-fi-succesen nu ligger på tredjepladsen over de bedst sælgende film nogensinde.

"The Way of Water" er med andre ord kun overgået af den første "Avatar"-film, der solgte billetter for 2,9 milliarder dollars, samt Disneys "Avengers: Endgame", som indtjente 2,79 milliarder dollars.

Filmen lever derfor også op til David Camerons håb og forventning om, at filmen ville omsætte for over to milliarder dollar.

Instruktøren har da også tidligere røbet, at filmens store succes har resulteret i, at der er flere opfølgere undervejs.

Blandt andet lød det, at "Avatar 3" forventes at få premiere i biograferne i december 2024.

Sponsoreret indhold