Streaming22. august 2023

Sådan kobler Linea fra ”Landmand søger kærlighed” af: Hesteprust gør godt

Den glade hestepige keder sig ikke, når hun passer fuldtidsjob og 30 heste. Alligevel er der tid til kærligheden i hendes liv
Linea Pedersen
Det er med vilje, at Linea ikke tæller, hvor mange timer hun bruger med sine heste hver dag. – Det er mit andet fuldtidsjob at passe dem. Jeg har lidt hjælp de dage, jeg er på kontoret, men når jeg arbejder hjemme, så klarer jeg det selv, siger singlepigen, der har 30 heste på sit stutteri, hvoraf de 11 er hendes egne.
 Foto: Søren Jul Lamberth

LÆS OGSÅ: ”Landmand søger kærlighed” er blevet skruk

Når andre smider sig i sofaen og tuner ind på Netflix, så går Linea Pedersen i stalden.

For den 37-årige sjællænder har nemlig 30 heste, hun skal tage sig af. Hun driver stutteri Levita lidt udenfor Slagelse, og så arbejder hun også fuld tid hos Matas, hvor hun er produktudviklingschef.

Linea Pedersen
I hverdagen har Linea travlt med noget helt andet end heste. – Jeg er produktudviklingschef hos Matas. Det er kosttilskud, fødevarer og sportsernæring, jeg sidder med.
 Foto: Søren Jul Lamberth

– Min hverdag er godt fyldt op, siger Linea.

Men det stresser hende ikke.

– Så skal man jo skære ned. Jeg kobler af med at skridte en tur i skoven.

– Det gode er, at hvis jeg har haft en dårlig eller travl dag, så får jeg tankerne væk, ved at gå ud i stalden og være sammen hestene og høre dem pruste, siger singlepigen.

Linea Pedersen
Det er med vilje, at Linea ikke tæller, hvor mange timer hun bruger med sine heste hver dag. – Det er mit andet fuldtidsjob at passe dem. Jeg har lidt hjælp de dage, jeg er på kontoret, men når jeg arbejder hjemme, så klarer jeg det selv, siger singlepigen, der har 30 heste på sit stutteri.
 Foto: Søren Jul Lamberth

Hun er lige nu aktuel i TV 2’s 10. sæson af ”Landmand søger kærlighed”. For selv om hun ikke keder sig, så vil hun gerne finde kærligheden.

– Det kunne være rart at dele nogle oplevelser med en, og dagligdagen er også sjovere, når man er to, lyder det.

Manden kom ikke selv

Linea har ikke haft en kæreste i mange år.

– Jeg synes, det har været svært at finde en, erkender den kønne hestepige.

Er det ikke?

Hvis du synes, du kan genkende Linea, så er den god nok. Hun datede nemlig Claus i niende sæson af ”Landmand søger kærlighed”.

Casterne fra TV 2 havde fået et godt øje til Linea, og spurgte hende derfor, om hun ville deltage som landmand. Hun skulle dog lige tænke sig om, før hun sagde ja.

– Det var mere det her med, hvad ville folk tænke, om at jeg så var på tv igen. Men folk har taget godt imod det, jeg har ikke opfanget noget negativt. Folk er virkelig søde.

Linea synes det har været en god oplevelse at være på begge sider af datingprogrammet.

– Jeg slappede mere af i det denne gang. Men jeg ved ikke, om det er fordi, jeg ved mere om, hvad der skal ske, eller om det er fordi, jeg er på den anden side, lyder det fra Linea, der ikke er meget til Tinder og ikke altid opfanger, når en fyr flirter med hende. Men nu mener hun, at hun har gjort, hvad hun kunne.

– Jeg synes, det her er det ultimative.

– Da jeg var i 20’erne, koncentrerede jeg mig meget om mit stutteri, min hobby og mine venner. Og da jeg så kunne se på min alder, at jeg måske skulle gøre en mere ihærdig indsats, og han nok ikke kom af sig selv, så var mange jo allerede i et forhold, siger Linea.

Selv om hun ofte kommer ud til stævner som både rytter og dommer, så er det heller ikke her, hun har fundet lykken.

– Der er mange der ikke kan forstå, at jeg ikke har fundet en. Men i rideverdenen er der primært kvinder, og så er det en solosport, hvor man mest er sammen med sig selv og sin hest, forklarer Linea.

Linea Pedersen
Sidste år kæmpede hun om Claus’ gunst, men Claus og Nicoline endte sammen og er stadig kærester i dag. – Jeg har ikke set dem siden. Jeg havde det fint med det, for hen ad vejen fandt jeg ud af, at Claus ikke var kærestepotentiale for mig, så jeg blev kun glad på deres vegne, lyder det fra Linea.
 Foto: Anders Brohus/TV 2

Kan prioritere familien

Det kan godt være, at hun har travlt, men der er absolut også plads til både mand og børn i hendes liv.

– Man kan aldrig forudse fremtiden, men jeg kan trappe op og ned på tingene, og hvis jeg får en familie, så er det ikke muligt at have gang i så meget med heste, erkender Linea.

Linea Pedersen
Christian, Dennis og Jens flyttede ind på gården hos Linea. – Det gik faktisk rigtig godt og var meget hyggeligt og sjovere, end jeg havde turdet håbe på. De var gode til at føle sig hjemme, så det var meget naturligt at have dem boende her, siger Linea, der valgte Mads fra efter gruppedaten.
 Foto: Anders Brohus/TV 2

En af de ting, som hun prioriterer hos en kommende kæreste, er da også, at han selv har mange jern i ilden.

​- Jeg vil gerne, at det også er en, der har noget, han brænder for. Men han behøver slet ikke interessere sig for heste. Så kan han gå til fodbold med gutterne, og jeg kan gå i stalden, så vi også har tid hver for sig, siger Linea.

Sponsoreret indhold