Streaming12. april 2024

Røber: Særlig detalje ændret i ny sæson af "Forræder"

Når TV 2 i aften blænder op for første afsnit af "Forræder ", er alt ikke som i sidste sæson
Disse 18 kendte danskere skal forsøge at lyve og bedrage hinanden i den nye sæson af "Forræder".
Disse 18 kendte danskere medvirker i den nye sæson af "Forræder".
 Foto: Lotta Lemche/TV 2

Fredag aften er der premiere på den nye sæson af "Forræder" - spillet hvor 18 kendte danskere skal forsøge at gennemskue, hvad der er sandt, og hvad der er pure opspind.

Men ikke alt er, som det plejer.

I den første sæson af programmet forsøgte flere af deltagerne at gennemskue, hvem der var forrædere ved at spekulere i, hvilke personer tv-produktionen mon havde udpeget. Her blev ting som job, alder og køn bragt på banen.

Og det lykkedes da også deltagerne at stemme to forrædere ud som de første.

Derfor har TV 2 i år valgt at skrue på nogle knapper, der gør, at mere er overladt til tilfældighederne. For denne gang er de nemlig valgt ved hjælp af lodtrækning.

Det fortæller Thomas Richardt Strøbech, der er redaktør på programmet, ifølge TV 2.

- I første sæson snakkede deltagerne meget om, hvem vi ville vælge som forrædere. Men "Forræder" adskiller sig netop ved, at tv-holdet påvirker spillet så lidt som muligt, og lader alt være op til deltagerne, forklarer redaktøren.

Spillets deltagere er dog ikke blevet gjort opmærksom på denne ændring, og derfor kan teorien stadig få ben at gå på. Men lykkedes det deltagerne at ramme plet, vil det altså være ren og skær tilfældighed.

Udover lodtrækning, så har produktionen som noget nyt også indført et andet element til spillet - nemlig en "daggert".

I forvejen kan deltagerne kæmpe om de såkaldte skjold, der beskytter dem mod at blive myrdet om natten, men sikrer en deltager sig en daggert, så har de mulighed for at stemme dobbelt ved det runde bord.

Sponsoreret indhold